Auto.nl de slimste online deals voor private leaseBen jij toe aan een nieuwe auto? Overweeg dan zeker eens om een auto op private lease basis te nemen, je weet dan altijd wat je per maand kwijt bent, het enige dat erbij komt is de brandstof. De beste private lease deals vind je in de webshop van Auto.nl, bekijk dus snel het aanbod. De grote vraag is natuurlijk waarom zou je kiezen voor private lease? Die vraag is eigenlijk heel gemakkelijk, wanneer je kiest voor private lease kies je eigenlijk voor zekerheid. Voor een vast bedrag per maand rij jij namelijk een auto naar keuze en dat zonder grote investeringen vooraf. Dit is ideaal wanneer jij bijvoorbeeld geen grote spaarrekening hebt, want ook tijdens de lease periode heb jij geen grote investeringen en dat is toch mooi mee genomen.

Wat houdt private lease nu eigenlijk in?

Het leuke van private lease is dat het te vergelijken is met een abonnement, in dit geval dus een abonnement voor een auto bij Auto.nl. Iedere maand weer betaal jij een vast bedrag voor de gekozen auto, jouw spaarrekening hoef je dus niet te plunderen. Dit is bij het kopen van een auto anders, hier moet je direct een groot bedrag neer leggen. Bij een auto leasen staat de auto gewoon op jouw naam echter is de auto eigendom van de leasemaatschappij. Je kunt bij Auto.nl de looptijd van je overeenkomst en het aantal kilometers opgeven, aan de hand van deze informatie wordt de maand prijs bepaald. Ze hebben bij Auto.nl zowel nieuwe als gebruikte auto's om te leasen. De voorwaarde is uiteraard hetzelfde alleen is de prijs bij een gebruikte auto een stuk lager.

Wat zit er in het maandbedrag?

Heel leuk natuurlijk een private lease contract, maar wat zit er nu eigenlijk allemaal in en wat moet ik nog zelf betalen. Het is eigenlijk heel simpel, het enige dat jij zelf nog moet betalen is brandstof en je boetes. Al het andere zit in je lease contract, het gaat hier dus om de wegenbelasting, inzittendenverzekering, onderhoud en reparaties bij merkdealers, vervangend vervoer na 24 uur, behoud van schadevrije jaren en pechhulp. De kans is groot dat je dus meer hebt dan wat je nu hebt. Is de auto dus toe aan een grote beurt? Dan merk jij hier niks aan in jouw portemonnee, dat is toch wel fijn. Wacht daarom niet langer en bekijk snel alle private lease opties op de website van Auto.nl, er is ook altijd een mooie aanbieding of deal voor een contract.