Back to School aanbieding van A.S.AdventureDe school vakanties zijn inmiddels weer in volle gang en dat betekent dat je weer kunt profiteren van Back to School aanbiedingen. Zo krijg je bij A.S.Adventure nu tijdelijk 15% korting op alle rugzakken en 30% korting op geselecteerde producten. Een goede reden dus om nu snel het complete aanbod te bekijken. Ze hebben bij A.S.Adventure echt heel veel rugtassen in het assortiment. De kans dat je bij A.S.Adventure gaat slagen is daarom ook super groot. Ze hebben rugzakken voor zowel dames als heren, het loont dus zeker om het complete aanbod te bekijken.

Heel veel rugtassen met 15% korting

De meeste scholieren hebben ieder jaar een nieuwe rugtas nodig, dit omdat de vorige alweer versleten is. Natuurlijk kun je hier de hoofdprijs voor betalen, maar je kunt ook profiteren van deze aanbieding van A.S.Adventure. Daarmee bespaar je toch weer 15% op een nieuwe rugzak. Ze hebben bij A.S.Adventure ruim 850 rugzakken waar je nu dus korting op krijgt. Doordat er zoveel keuze is kun je er altijd wel slagen. Er zijn rugzakken voor dames en heren, zo kan iedereen profiteren van deze prachtige aanbieding. De aanbiedingen die ze bij A.S.Adventure hebben zijn altijd spectaculair en dat blijkt maar weer als je deze aanbieding bekijkt. Heb jij dus nog geen nieuwe rugzak? Dat doe je er goed aan om nu van deze aanbiedingen te profiteren en een nieuwe rugtas te kopen. Ze hebben rugzakken van heel veel bekende merken zoals Dakine, Eastpak, Jack Wolfskin, Mammut, Superdry, Vans en nog heel veel meer merken. Bekijk snel het aanbod en zie welke merken er allemaal verkrijgbaar zijn.

Nu tijdelijk 30% korting op geselecteerd producten

Heel leuk natuurlijk een korting op rugzakken, maar je hebt nog veel meer producten nodig. Gelukkig zijn er bij A.S.Adventure ook andere schoolspullen met korting te koop. Denk hierbij aan producten zoals broodtrommels, drinkflessen, etuis en nog veel meer. Heb jij dus ook nog andere producten nodig? Bekijk dan zeker ook het assortiment met andere schoolspullen waar je 30% korting op krijgt. Zo kan jouw nieuwe schooljaar super voordelig beginnen en dat is toch wat iedereen wilt? Wacht dus niet langer en bekijk nu het grote assortiment van A.S.Adventure, profiteer van de aanbiedingen en zorg dat je klaar bent voor school.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!