Bakfietsend het nieuwe jaar in met HalfordsKoop je nu een bakfiets bij Halfords, dan ontvang je een gratis huis en daarnaast 3 gratis servicebeurten t.w.v. € 195,-. Met deze Topaanbieding ga jij bakfietsend het nieuwe jaar in. Koop er snel één. Een bakfiets zie je steeds vaker en dat is niet voor niks, het is super handig met kinderen maar ook voor bijvoorbeeld de boodschappen.

Elektrische bakfietsen vanaf € € 1.729,-

Een bakfiets is handig, maar wanneer hij elektrisch is zit je helemaal op wolkjes. Hoe fijn is dat, jij bepaald hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Zo kun jij altijd op de bakfiets stappen door weer en wind zonder enige moeite. Dat maakt het hebben van een bakfiets nog interessanter.

Veilig en betrouwbaar met 3 gratis servicebeurten

Wanneer je gebruik maakt van een bakfiets wil je natuurlijk veilig de weg op kunnen. Het is dan van belang dat de Bakfiets goed onderhouden blijft. Daarom krijg je nu tijdelijk 3 gratis servicebeurten bij aankoop van een Bakfiets bij Halfords. Dit is dus jouw kans om een veilige en betrouwbare bakfiets te kopen bij . Wacht niet langer want deze actie is maar tijdelijk geldig.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!