Bied nu mee op de Harley Davidson Street Rod XG750a bij SlaJeSlagBij SlaJeSlag hebben ze zo nu een dan een veiling die echt geweldig is. Deze veiling mag je dan ook echt gewoon weg niet missen. In dit geval gaat het om een Harley Davidson Street Rod XG750a die in de veiling is bij Sla Je Slag, bekijk deze veiling en bied direct mee. Bij Sla Je Slag hebben ze wel vaker een Harley Davidson in de veiling en dat is natuurlijk super gaaf. Want zeg nu eerlijk wie wil deze Harley Davidson Street Rod XG750a nu niet hebben? Eigenlijk iedereen wel en dus wordt het tijd om je gratis aan te melden bij Sla Je Slag en meet te bieden op deze te gekke veiling. De veiling is slechts eenmalig, je kunt op deze veiling mee bieden t/m vrijdag 4 september 2020. Wacht dus niet langer en bekijk nu snel de veiling en bied mee.

Ben jij straks de trotse eigenaar van een Harley Davidson

Iedereen kent het merk Harley Davidson en zeker onder de motorrijders zijn deze motoren super populair. Bijna elke motorrijder wilt maar al te graag een Harley Davidson motor hebben. Helaas zijn deze motoren voor heel veel mensen onbetaalbaar. Echter is dat nu verleden tijd want door deze veilig wordt het in één keer wel mogelijk om de trotse eigenaar te worden van de Harley Davidson Street Rod XG750a. Wanneer jij nog geen account hebt bij Sla Je Slag doe je er goed aan om deze nu snel aan te maken. Dit is helemaal gratis en blijft ook gratis. Ook wanneer je besluit te bieden op deze of één van de andere veilingen is dat geheel gratis. Je betaalt pas wanneer je de veiling gewonnen hebt. Bied dus ook nooit meer dan dat je kunt betalen.

Wat wordt er nu precies geveild?

Eigenlijk is het heel duidelijk echter omschrijven wij het hier even iets meer. Het gaat om een motor van Harley-Davidson en dan model Street Rod 750. Het modelnummer van deze motor is XG750a en de kleur is Vivid Black. Enkele belangrijke productspecificaties zijn natuurlijk de km stand, aangezien het om een nieuwe motor gaat heeft hij 0 km op de teller. Daarnaast heeft de motor een lengte van 221,5 cm en een zadelhoogte (onbelast) van maar liefst 72 cm. Hij is voorzien van een Revolution ™ motorblok en heeft een tank inhoud van 13,1 liter. Natuurlijk zijn er nog veel meer specificaties, deze kun je allemaal terug lezen op de website van Sla Je Slag. Wacht dus niet langer en bekijk snel dit complete aanbod.