De beste monitor voor thuiswerken koop je voordelig bij MedionBij Medion hebben ze nu een geweldige monitor die perfect is voor thuiswerken! Je kunt deze geweldige monitor nu super voordelig kopen bij Medion en geloof ons het is en echte aanrader. Het gaat hier om de Medion Erazer X52773. Deze monitor van 27 inch heeft het perfecte formaat en een curved beeld. Het beeldscherm is QHD en 144 Hz met een HDMI aansluiting. Deze geweldige monitor koop je nu online voor maar € 249,- en dat is echt een geweldige prijs. Moet jij dus veel thuiswerken of wil je gewoon een nieuwe monitor hebben voor jou PC thuis, dan doe je er goed aan om deze monitor te kopen.

Gamen, relaxen en werken in een nieuwe dimensie

De Medion Erazer curved monitor is niet alleen perfect voor het thuiswerken, dit is ook een geweldige monitor om te gamen. Met deze monitor breng je gaming naar een hoger niveau. Door de QHD-scherm meet een beeldschermdiagonaal van 68,6 cm (27 inch) kun je de spelwerelden van je favoriete spellen ervaren in een briljante resolutie van 2.560 x 1.440 pixels. Niet voor niks dat deze monitor super populair is bij heel veel gamers maar ook dus bij heel veel thuiswerkers. Ben jij dus gek van gamen en moet je ook nog eens thuiswerken, dan doe je er goed aan om nu deze monitor te bestellen. Daarnaast is hij ook voorzien van ingebouwde luidsprekers voor optimaal geluid tijdens het spelen van een game of het kijken van je favoriete film.

Medion altijd scherpe prijzen op alle producten

Het voordeel van Medion is dat zij echt heel veel producten hebben die van hoge kwaliteit zijn en ook nog eens scherp geprijsd. Je doet er dan ook zeker goed aan om de rest van het assortiment ook te bekijken. Zo kun jij heel voordelig de beste artikelen kopen. Ze hebben alle producten onderverdeeld in de categorieën laptops, PC's & Monitoren, Gaming, TV, Audio, Tablets, Huishouden & Vrije tijd en Smartphones. Wacht dus niet langer en bekijk nu snel het assortiment en koop naast de Medion Erazer X52773 ook je andere producten online bij Medion.