De Doona autostoel en buggy in één met € 60,- kortingBij Babyveilig.nl hebben ze nu een geweldige aanbieding voor jou. Jij krijgt nu namelijk € 60,- korting op de Doona autostoel en buggy in één. Dit is de eerste combinatie die een buggy eenvoudig tot een autostoel maakt. Koop hem nu voor slechts € 339,-. Soms heb je van die producten dat je denkt dat ze dit niet eerder bedacht hebben. De Doona autostoel en buggy in één is zo'n item. Dit item is precies wat iedere ouder zou willen. Dit scheelt je namelijk ruimte en geld en daar wordt iedereen vrolijk van. Daarnaast is de handeling om het om te bouwen zeer gemakkelijk en besteed aan iedereen. Waar wacht je dus nog op, bekijk dit artikel nu en bestel hem direct online met € 60,- korting.

Betaal deze Doona nu in termijnen voor maar € 30,31 per maand

Wanneer je net ouder ben geworden weet je als geen ander dat alles heel duur is. Gelukkig is daar Babyveilig.nl, hier kun je namelijk ook in termijnen betalen. Zo betaal de deze Doona autostoel en buggy in één af in slechts 12 maanden voor maar € 30,31 per maand. In totaal betaal je dan € 363,72 na 12 maanden. Dit is dus maar € 24,72 duurder dan dat je dit geweldige product in één keer betaalt. Zo ben jij niet in één keer een groot bedrag kwijt, kun jij hem dus niet gemakkelijk in één keer betalen, dan is dit een perfecte oplossing voor jou.

De grote voordelen van de Doona autostoel en buggy

Natuurlijk wil jij maar al te graag weten wat de voordelen zijn van de Doona autostoel en buggy in één. Daarom hebben wij hier enkele kenmerken van dit geweldige product voor je op een rijtje gezet.

  • Nooit meer een zwaar kinderzitje dragen (u ontziet uw rug)
  • Meer ruimte in uw kofferbak (u hoeft immers geen aparte buggy meer mee te nemen)
  • Makkelijk verwisselbaar tussen meerdere auto's (vooral met de optionele base)
  • Zeer eenvoudig in gebruik en handzaam
  • Hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen (winnaar innovatie prijs en TUV getest)
  • Kan worden meegenomen in het vliegtuig

Zoals je kunt zien allemaal grote voordelen die zeker de moeite waard zijn. Ben jij dus nog opzoek naar een autostoel en/of buggy? Overweeg dan zeker deze Doona autostoel en buggy in één en profiteer van de € 60,- korting.