De Kobo Libra H20 e-Reader met korting en gratis powerbank

Bij Yorcom hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk krijg je namelijk € 20,- korting op de Kobo Libra H20 e-Reader. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis powerbank bij. Een goede reden dus om nu snel te profiteren van deze aanbieding. Zeker aangezien deze aanbieding slechts tijdelijk geldig is. Hoe jammer is het als je net te laat bent en de actie al is verlopen. Ga daarom nu snel naar de website van Yorcom en koop daar de Kobo Libra H20 e-Reader. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Kies dus zelf welke kleur het beste bij jou past.

Meer over de Kobo Libra H20 e-Reader

Ontdek de perfecte balans tussen innovatieve digitale technologie, een comfortabele leeservaring en modern ontwerp. In zwart of wit en combineerbaar met vier kleurrijke accessoires: met de Kobo Libra H2O kies jij het model dat het beste bij je past. Lees langer dan ooit te voren met het comfortabele, ergonomische ontwerp, de mogelijkheid om in liggende modus te lezen en de gebruiksvriendelijke knoppen voor het omslaan van pagina's. Dankzij ComfortLight PRO en volledige waterdichtheid, biedt Kobo Libra H2O je de mogelijkheid om dag en nacht te lezen, waar je maar wilt. Kobo Libra H2O is lezen zoals jij het wil.

Tijdelijk met een gratis powerbank

Ontvang een Gratis powerbank bij aankoop van de Kobo Libra eReader en geniet van extra lang leesplezier! Voeg de powerbank toe aan je winkelmand via de "toevoegen" knop bij de detailpagina van de Kobo eReader en deze wordt direct met jouw bestelling meegestuurd, actievoorwaarden zijn van toepassing en OP=OP.