Een e-bike kopen doe je voordelig online bij StellaBen jij van plan om binnenkort een nieuwe E-Bike te kopen? Vraag dan nu direct de gratis brochure aan van Stella en ontvang hem direct in de mail. De Brochure staat bom vol met ruim 40 pagina’s vol inspiratie voor het kopen van een nieuwe fiets.

Stella de grootste E-Bike specialist van Nederland

Wanneer je een E-bike wilt van hoge kwaliteit, dan kom je al snel uit bij Stella. Zij hebben alleen maar top modellen in verschillende prijsklasse. Met een elektrische fiets van Stella heb je altijd de wind in de rug, zo wordt fietsen in één keer heel leuk.

Bij Stella staat veiligheid voorop

Als je nog nooit op een elektrische fiets hebt gezeten zul je de eerste keer merken dat ze gemakkelijk heel hard gaan. Je hoeft hier maar weinig moeite voor te doen. Juist doordat je zo hard gaat is veiligheid erg belangrijk. Daarom zijn bijna alle E-Bikes uit de 2019 collectie van Stella voorzien van dagrijverlichting. Zo ben jij niet alleen in de avond maar ook overdag goed zichtbaar.

Vraag nu online de gratis brochure aan

Als je meer informatie wilt hebben over de elektrische fietsen van Stella dan is het slim om een gratis brochure aan te vragen. Hierin vind je alle modellen en inspiratie om de juiste keus te maken. Het mooie van deze brochure is dat hij helemaal gratis is en bestaat uit ruim 40 pagina’s. Vraag hem nu dus direct online aan en ontvang hem in de mail.