Google Nest Audio Chalk nu 3 halen 2 betalen bij CoolblueBij Coolblue hebben ze nu een te gekke aanbieding voor de Google Nest Audio Chalk. Je koopt er nu namelijk 3 voor de prijs van 2 en betaald dus in totaal slecht € 199,- i.p.v. € 299,97. Wacht dus niet langer en profiteer hier nu snel van. Soms zie je van die aanbiedingen waarbij je denkt dit moet gewoon weg iedereen weten. Dit is er één van, want zeg nu zelf deze aanbieding is toch ook te gek? Deze Google Nest Audio Chalk zijn ingebouwd met Google Assistant, zo kun jij gemakkelijk met je stem de speakers bedienen en dat is echt top. Zo kun je met je stem de speakers aan en uit zetten maar ook zachter of harder. Wil je het volgende nummer liever afspelen? Dan geef je dit gewoon aan en Google doet de rest voor je. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Zet in 3 ruimtes één speaker en geniet van muziek

Het leuke van deze speakers is dat je voor 3 ruimtes een speaker hebt. Zo kun jij in verschillende ruimtes genieten van muziek. Je kunt er zelfs voorkiezen om ze met elkaar te koppelen zodat je echt in elke ruimte jouw favoriete muziek kunt beluisteren. Heb jij zelfs nog een Nest Mini of Nest Hub in huis? Dan kun je ze ook hiermee koppelen. Zo kun je ervoor zorgen dat je echt in elke ruimte muziek kunt luisteren. Zo kun jij echt optimaal genieten en dat is toch wat iedereen wilt? Wacht daarom ook zeker niet langer en profiteer nu snel van deze tijdelijke aanbieding want voor je het weet ben je te laat en grijp je mis. Koop nu dus 3x de Google Nest Audio Chalk voor de prijs van 2.

De Google Nest Audio Chalk meer dan alleen een speaker

Wie dat dat je met de Google Nest Audio Chalk alleen maar muziek kunt luisteren heeft het mis. Je kunt er namelijk nog veel meer mee en dat kan door je stem te gebruiken. Zo kun jij met je stem opdracht geven om de slimme verlichting aan te zetten of de gordijnen dicht te doen. Ook kun jij een nieuwe afspraak in je agenda laten zetten door de Google Assistant. Zo is dit apparaat veel meer dan alleen een speaker en hierdoor heb je er ook nog eens heel veel aan. Om de Google Nest Audio Chalk te instaleren heb je een smartphone nodig met de Google Home App die je kunt downloaden. Vervolgens kun je deze speakers instellen en koppelen. Zo kun jij echt gaan genieten voor een zeer kleine prijs. Wacht dus niet langer en maak nu snel gebruik van deze aanbieding van Coolblue.