Gratis herdenkingsuitgifte Koninklijk gezinAls blijk van waardering voor onze Koninklijke Familie wordt éénmalig een unieke - verzilverde - herdenkingsuitgifte uitgegeven en ben jij vandaag in de gelegenheid om deze gratis te bestellen. Je betaalt alleen maar € 3,95 verzendkosten.

Het Huis Oranje-Nassau is bijna 500 jaar nauw verbonden met de geschiedenis van ons land, en Nederland heeft een traditie waarin belangrijke Koninklijke momenten officieel worden vastgelegd. Alle reden om deze herdenkingsuitgifte te slaan met alle leden van het Koninklijk Gezin. Jij betaalt slechts een bijdrage in de verzending.

Beperkte oplage, wees er snel bij want op=op

In totaal zijn er 20.000 munten gemaakt waarvan 500 verguld. Dit lijkt misschien veel echter zijn ze zo gewild dat de verwacht is dat ze snel op zijn. Met materiaal van deze munt is verzilverd, de munt heeft een gewicht van 28 en heeft de hoogste kwaliteit. De diameter van de munt is 40mm en het jaar van uitgifte is 2019. Bestel vandaag nog online de munt en betaal alleen € 3,95 aan verzendkosten.

Naast deze gratis herdenkingsuitgifte is er ook een gratis officieel € 0,- herdenkingsbiljet voor het Nationale Rembrandt jaar. Op dit biljet vind je het schilderij De Nachtwacht. Meer hierover lees je hier!