Fietsen zonder licht in het donker is niet toegestaan en daarnaast ook niet veilig. Goede verlichting is dus erg van belang en dat weten ze bij Halfords maar al te goed. Daarom nu 20% korting op alle fietsverlichting. Halfords bestaat inmiddels al jaren lang en heeft zo dus de nodige ervaring. Juist daarom willen ze dat iedereen veilig de weg op kan, maar goede verlichting kan best nog wel eens prijzig zijn. Met de 20% korting die Halfords nu geeft kan iedereen goede verlichting kopen.

Koplampen of achterlicht vind je bij Halfords

Je hebt altijd twee lampen nodig op je fiets, deze heb je niet alleen nodig om gezien te worden maar ook om zelf te zien waar je fiets. De koplamp is speciaal om voor op de fiets te plaatsen, deze is altijd wit en kun je stellen naar boven of beneden. Het achter licht is vaak niet stelbaar en ten aller tijden rood.

Voorkom een bekeuring of ongeluk

Je kent het wel zo koude nacht, het is super donker en heel koud. Je bent daardoor minder gefocust dit terwijl je fietst zonder licht. Maar dan staat er in één keer meneer de agent voor je neus. Helaas dat is een bekeuring, zonder van je geld natuurlijk. Van een bekeuring kun jij met gemak meerdere fietslampen kopen. Wacht daarom niet tot het te laat is en schaf nu jouw fietsverlichting aan bij Halfords.

Deze actie is verlopen!