Halfords tot wel 35% korting op kinderzitjesBij Halfords hebben ze nu wel een echte veilige actie, namelijk tot wel 35% korting op kinderzitjes. Zo neem jij jou kleine ook veiling mee de auto in. Shop nu in de aanbieding kinderzitjes vanaf € 12,99! Een veilig kinderzitje is natuurlijk van groot belang, want je wilt niet dat jouw kleine iets kan overkomen. Daarnaast is het ook nog eens verplicht, dus zorg dat je er één hebt om een bekeuring te voorkomen.

Aanbieding alleen geldig op de kinderzitjes van Carkids

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop met een kindje in je auto! Dat kan voortaan met het uitgebreide assortiment kinderstoelen van Carkids. Carkids biedt een volledig assortiment van kinderstoelen voor elke leeftijdscategorie. Op de actie pagina van Halfords vind je alle Carkids kinderzitjes die verkoopt. Alle nu met kortingen tot wel 35%, wacht niet te lang want op=op!

Auto accessoires kopen doe je bij Halfords

Mocht je naast een kinderzitje opzoek zijn naar andere auto accessoires, ook dan zit je goed bij Halfords. Zij hebben een zeer breed assortiment met allemaal producten voor je auto. Van sneeuwkettingen tot fietsendragers en van autoradio's tot navigatiesystemen. Wat je ook zoekt voor de auto, je vind het bij Halfords.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!