Hema nieuwe collectie samen met Studio JobBij Hema hebben ze samen met Studio Job een leuke kleurrijke collectie geïntroduceerd. Deze collectie is vanaf heden online verkrijgbaar, ze zeggen bij deze collectie ook wel de zon in met Studio Job. Wacht niet langer en bekijk nu de complete collectie.

De nieuwe collectie van Hema bestaat ui o.a. zwemkleding, slippers, koeltas, dienblad en nog veel meer. Het zijn allemaal producten die perfect zijn voor vakantie, dagje strand of lekker voor aan het water. Het is daarom zeker slim om het assortiment snel te bekijken. Op deze manier ga jij kleurrijk op pad en dat wilt natuurlijk iedereen.

Studio Job een kleurrijk Nederlands bedrijf

Het kan haast niet anders dan dat je Studio Job kent, dit bedrijf is van oorsprong een Nederlands bedrijf maar is al jarenlang wereldwijd bekent. De ontwerpen worden gemaakt door Job Smeets en Nynke Tynagel, deze twee ontwerpers hebben echt iets neergezet. Studio Job is vooral bekent omdat ze erg kleurrijk zijn en dat is ook terug te zien in de collectie die ze samen met Hema hebben uitgebracht. Het is dus zeker de moeite waard om het assortiment bij Hema te bekijken, de producten zijn namelijk niet alleen kleurrijk maar ook heel voordelig.

Je koopt bijvoorbeeld een t-shirt voor slechts € 10,- of een bikinitop voor maar € 12,-. Wil jij je drankjes gekoeld meenemen, dan is een koeltas van € 12,50 een perfecte uitgave. Zo zie je maar, de prijzen liggen erg laag. Shop vandaag nog de Studio Job collectie bij Hema en ga kleurrijk de zon in.