Koop nu de HP 15S-EQ0022ND laptop online bij ExpertWordt het tijd voor een nieuwe laptop? Dan is de HP 15S-EQ0022ND echt iets voor jou. Deze laptop is niet alleen van hoge kwaliteit, hij is daarnaast ook nog eens betaalbaar wanneer je hem online koopt bij Expert. Deze laptop is perfect voor iedereen die geregeld de laptop even gebruikt. Een laptop kopen doe je natuurlijk niet zomaar, vaak doe je dit alleen wanneer je huidige laptop kapot is of wanneer hij super sloom is geworden. Als je dan besloten hebt om een nieuwe laptop te kopen dan wil je er natuurlijk wel één van hoge kwaliteit. Gelukkig kunnen wij van Top-aanbiedingen je zeggen dat de HP 15S-EQ0022ND echt een aanrader is. Zoek je dus een nieuwe laptop, neem deze dan zeker even in overweging. Je kunt hem voordelig online bestellen bij Expert.

De laptop is voorzien van een 512 GB SSD harde schijf

Tegenwoordig hebben wij allemaal heel veel foto's en documenten die je allemaal op je laptop wilt bewaren. Dit kost je nu eenmaal geheugen, aangezien jij geen foto's wilt verwijderen doe je er goed aan om een laptop te kopen met voldoende opslagcapaciteit. Gelukkig kunnen wij stellen dat de HP 15S-EQ0022ND dit zeker heeft. Hij is namelijk voorzien van een 512 GB SSD harde schijf. Hierdoor ben jij niet alleen voorzien van voldoende geheugen, ook het opstarten van deze laptop gaat super snel. Naast de 512 GB SSD is hij ook voorzien van 16 GB RAM geheugen. Hierdoor kun je moeiteloos multitasken. Hierdoor kun jij nog meer gebruik maken van je laptop en dat is natuurlijk precies wat jij wilt.

Hij is voorzien van een 15,6 inch beeldscherm

Tegenwoordig willen we niet meer een groot beeldscherm maar juist een beeldscherm die super scherp is en goed leesbaar. Om dit te kunnen hebben is een groot beeldscherm helemaal niet nodig. Een 15 inch beeldscherm is verre weg het meest populair. Bijna alle laptops zijn hier dan ook van voorzien. Natuurlijk kun je ook gaan voor een grotere of juist een kleinere maar toch heeft een 15 inch beeldscherm heel veel voordelen. Zo is hij groot genoeg om er goed op te kunnen werken maar ook compact genoeg om hem gemakkelijk mee te nemen. Dit maar het de geschikte laptop voor onderweg maar ook perfect om op de bank te zitten met je laptop op schoot. Met andere worden als jij van plan bent een laptop te kopen, dan is deze HP 15S-EQ0022ND de aanrader van dit moment.

De HP 15S-EQ0022ND is voorzien van een AMD Ryzen 5 processor

Erg belangrijk in een laptop is natuurlijk de processor. Hoe beter de processor hoe meer je laptop aan kan en hoe sneller hij is. De HP 15S-EQ0022ND is daarom ook voorzien van een AMD Ryzen 5 processor. Deze is speciaal ontworpen voor iedereen die meer uit zijn laptop wilt halen. Zo kun je met deze laptop gemakkelijk de mooiste foto's bewerken in lightroom, Photoshop of Capture Pro. Ook kun je zonder moeite meerdere bestanden tegelijk bewerken of een game spelen. Wil jij één van deze dingen, dan is het slim om te kiezen voor een laptop met en AMD Ryzen 5 processor en de HP 15S-EQ0022ND is er daar één van.

Koop deze laptop nu super voordelig bij Expert

Ben je erover uit en heb je besloten dat dit de laptop is voor jou? Dan kun je hem nu heel voordelig online bestellen bij Expert. In Nederland kent iedereen Expert eigenlijk wel, dit omdat zij ook verschillende fysieke winkels heeft. Echter het online aanbod is vele malen groter en zeker de moeite waard om te bekijken. Daarnaast kun je online een laptop bestellen wanneer jou dit uitkomt. Een ander groot voordeel is dat de laptop gewoon gratis bij jou wordt thuis bezorgd. Je hoeft dus niet de deur uit om deze geweldige laptop te gaan kopen. Wacht daarom ook niet langer, ga nu naar de website van Expert en koop daar de HP 15S-EQ0022ND voor een zeer scherpe prijs. Met een beetje gelukt is hij ook nog eens in de aanbieding waardoor je hem nog voordeliger online kunt kopen.