Koop nu een nat-/droogzuiger bij Lidl voor € 79,99Bij de Lidl hebben ze weer eens een super gave aanbieding, je kunt er nu namelijk een Parkside nat-/droogzuiger kopen voor slechts € 89,99. Zo heb je deze geweldige Nat-/droogzuiger voor een klein bedrag, wacht dus niet langer en bestel hem nu. Iedereen weet inmiddels dat ze bij de Lidl heel veel producten hebben van het merk Parkside en dat begrijpen wij van Top-aanbiedingen wel. Dit merk is namelijk van top kwaliteit echter voor zeer lage prijzen. Zo kan iedereen goed gereedschap en klus accessoires kopen. Je ziet het maar weer wanneer je deze geweldige Parkside Nat-/droogzuiger bekijkt. Dit is één van de top producten van Parkside die je nu super voordelig kunt kopen. Want eerlijk is eerlijk een nat-/droogzuiger voor € 89,99 is natuurlijk wel heel voordelig.

Een beest van een nat-/droogzuiger voor iedereen

Deze Nat-/droogzuiger is echt van zeer hoge kwaliteit en toch betaalbaar voor bijna iedereen. Als je gaat kijken naar de technische specificaties kijk weet je eigenlijk al genoeg. Hij heeft namelijk een vermogen van 1500 W, daarnaast heet hij een zuigvermogen van 210 airwatt. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de capaciteit tank 30 liter is, hij een zuigslang heeft van 3 meter en de kabel een lengte heeft van 6 meter. Met andere woorden deze nat-/droogzuiger is een echt beest van een zuiger. Een goede reden dus om hem nu snel online te bestellen bij de Lidl voor je te laat bent.

Waarom zou jij deze nat-/droogzuiger moeten hebben

Natuurlijk wil jij weten waarom je deze nat-/droogzuiger zou moeten hebben. Laten we beginnen met dat het gewoon weg super handig is. Bij elke klus die je doet in huis kan hij van pas komen, een goede reden dus om er één te hebben. Echter is dit wel een top items voor een zeer scherpe prijs. Alleen al als wij kijken naar de beschrijving krijg je al het gevoel van deze moet ik hebben. Daarom kun je de beschrijving hier lezen.

  • Deze krachtige, multifunctionele stofzuiger met stille motor is ideaal voor in het huishouden, de werkplaats of de garage en perfect voor het direct afzuigen van stof van zaag- en slijpapparaten met een afzuigvoorziening
  • Ook te gebruiken als blazer of voor het opzuigen van water
  • Met korte nalooptijd voor het optimale verwijderen van resterend stof
  • Het apparaat beschikt over een extra contactdoos met in-/uitschakel-functie voor elektrische apparaten tot 2200 W
  • Robuuste, telescopische zuigbuis, 3 meter zuigslang, een vorstvrije, RVS tank met vuilwateruitlaat en een geïntegreerde toebehorenhouder voor de mondstukken en de buis

Ben jij net als ons van Topaanbiedingen overtuigd dat je deze Nat-/droogzuiger moet hebben? Bestel hem dan nu online bij Lidl voor slechts € 89,99.