Maak kans op 1 van de 15 koffiepakketten t.w.v. € 45,-Wil jij ook kans maken op 1 van de 15 koffiepakketten? Dan kan dit nu wanneer je mee doet aan het onderzoek van het Oranje Fonds. Het enige wat je moet doen is aangeven of je wel eens koffie drinkt met je buren en vervolgens je gegevens achter laten. Dit is een onderzoek om toch een beetje Burendag 2020 te vieren. Want normaal vieren wij dit natuurlijk groot alleen vanwege het Corona Virus is dat voor nu even niet mogelijk. Daarom is het toch wel leuk om dit koffiepakket t.w.v. € 45,- te winnen bij het Oranje Fonds.

Oranje Fonds en Douwe Egberts organiseren Burendag 2020

Natuurlijk zullen we wel Burendag 2020 gaan vieren echter wel iets anders dan normaal. We moeten tenslotte wel de 1,5 meter afstand houden. Daarom organiseren het Oranje Fonds en Douwe Egberts samen een veilige burendag voor de deur. Heb jij een goed idee voor Burendag? Laat het dan weten aan het Oranje Fonds want wanneer zij het idee goed vinden zullen ze het steunen. Zo kun jij de perfecte Burendag organiseren ook in 2020. Heb jij geen goed idee maar vind je jouw buren wel leuk. Beantwoord dan nu de vraag die het Oranje Fonds aan jouw stelt en maak kans op dit Douwe Egberts Koffiepakket.

De lekkerste koffie drink je thuis

Ben jij ook een echte koffie liefhebber? Dan is deze aanbieding natuurlijk helemaal geweldig. Want een koffiepakket t.w.v. € 45,- is natuurlijk geweldig. Dit koffiepakket wil iedereen wel hebben echter worden er maar 15 pakketten weg gegeven. Wil jij hier kans op maken dan zul je toch echt de vraag "Drink je wel eens koffie met jouw buren?" moeten beantwoorden. Erg slim dus om nu deze vraag te beantwoorden, je contact gegevens achter te laten en kans te maken op deze geweldige prijs. Zo kun jij namelijk weer heerlijk een bak koffie drinken.