Mediamarkt Samsung QLED televisies tot € 500,- cashbackWat een gave aanbieding is dit van de Mediamarkt zeg. Tijdelijk krijg je namelijk tot wel € 500,- cashback wanneer je nu gaat voor een Samsung QLED televisie. Dit is dan ook het moment om een nieuwe televisie in huis te halen tegen een zeer scherpe prijs. Iedereen weet dat de televisies van Samsung zeer populair zijn en van hoge kwaliteit. Misschien zijn dit wel de beste televisies van dit moment. Hoe gaaf is het dan als jij nu een nieuwe televisie kunt kopen bij Mediamarkt en kunt profiteren van een geweldige aanbieding. Tijdelijk krijg je namelijk tot wel € 500,- cashback op verschillende Samsung QLED televisies. Dit is het moment om hiervan te profiteren.

Verschillende van deze televisies hebben ook een korting

Natuurlijk is die cashback al geweldig, want zeg nu zelf tot wel € 500,- cashback, dat wil natuurlijk iedereen krijgen. Gelukkig kan dit nu ook wanneer je een Samsung TV koopt bij de Mediamarkt. Dit kun je gewoon online doen waarna je de cashback kun aanvragen. Maar de cashback is niet alles, verschillende Samsung QLED televisies zijn namelijk ook nog eens in de aanbieding. Dit houd in dat je profiteert van korting op korting. Hierdoor wordt het nog leuker om nu snel een nieuwe televisie te bestellen bij Mediamarkt. 

Deze geweldige aanbieding is tijdelijk geldig

Wanneer je van deze gave aanbieding wilt profiteren, dan zul je er snel bij moeten zijn. Deze aanbieding is namelijk maar geldig t/m 30 september 2020. Voor jij het weet ben je dus te laat en grijp je mis, daarom doe je er goed aan om niet langer te wachten en nu direct het aanbod te bekijken. Er doen namelijk verschillende Samsung QLED tv's hieraan meer. Zo heb jij mooi de keuze en ze hebben dan ook televisies in elk budget. Zo kan iedereen profiteren van deze televisie aanbieding. Welke gave Samsung TV ga jij nu online bestellen bij de Mediamarkt.