Nu bij Greetz 25% korting op alle kaartenEen kaart versturen is nog altijd erg leuk, je weet namelijk gewoon dat de ander er super blij van wordt en dat geeft jou weer een goed gevoel. Een kaart maakt alles net wat persoonlijker. Koop nu bij Greetz kaarten met 25% korting.

Een kaart versturen met Greetz is uniek en persoonlijk

Het maakt niet uit wie jij een kaart gaat sturen, plezier eraan beleven ga je zeker. Bij Greetz kun je kiezen uit vele soorten kaarten die alle een persoonlijke betekenis kunnen hebben. Bestel je een kaart voor 21:00 uur, dan wordt hij de volgende dag al bezorgd. Zo kun je dus ook op het aller laatste moment nog iemand blij maken.

Koop een kaart voor Moederdag, Vaderdag of gewoon een bedankje

Er zijn zoveel verschillende momenten waar een kaartje een super leuk extraatje kan zijn. Zo koop je de leukste kaarten voor Moederdag, Vaderdag of gewoon om iemand te bedanken. Wat voor kaart je ook maar stuurt, de ontvanger zou het fantastisch vinden.

Kaarten kopen met korting bij Greetz

Wil jij graag een kaart versturen maar vind je de prijs te hoog? Dat is niet langer meer een excuus, ze hebben bij Greetz namelijk 25% korting op alle kaarten. Dat betekent dat je heel voordelig de aller leukste kaarten kun versturen. Wacht dus niet langer en koop nu je kaarten bij Greetz.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!