Nu bij SlaJeSlag turbo veilingen, dat wordt biedenSlaJeSlag is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste veilingsites van Nederland. Daarom passen de turbo veilingen wel heel erg bij Sla Je Slag. Bied nu mee op één van de vele Turbo veilingen en scoor de mooiste items.

SlaJeSlag en scoor de beste deals

Heb jij je al geregistreerd bij SlaJeSlag? Zo nee, meld je nu dan snel aan en start direct met scoren van de beste deals. Bij Sla Je Slag heb je elke dag de aller beste veilingen maar zo nu en dan hebben ze de specials. Deze week zijn de specials de Turbo Veilingen. Deze veilingen duren maar heel kort, je weet dus snel of je gewonnen hebt.

Veiling verloren? Geen paniek probeer het opnieuw

Het voordeel van de Turbo veilingen is dat wanneer je verliest je snel opnieuw weer kunt bieden. De veiling start namelijk gewoon weer opnieuw en dan maak jij weer kans. Bied nu dus mee op de aller leukste Veilingsite van Nederland en scoor de mooiste deals.

Waterkokers, prullenbakken of een EasyToys cadeau bon

Tijdens de Turbo Veilingen kun je mee bieden op heel veel Top Veilingen. Zo bied je mee op bijvoorbeeld de volgende veilingen:

  • Glazen waterkoker met led-verlichting van Berlinger Haus
  • Prullenbak van Kitchen Move met sensor 58L
  • Waardebon t.w.v. € 50,- voor EasyToys
  • Jouw foto op glas (60 x 40 cm)
  • 6-delige messenset van Berlinger Haus
  • Regendouche met hoofd- en handdouche

Uiteraard zijn er nog veel meer super gave veilingen waarop je kunt bieden bij SlaJeSlag. Wacht niet langer, bied nu mee want voor je het weet zijn de Turbo veilingen verlopen.