Nu een opbergbox set van 3 vanaf € 10,- bij XenosBen jij thuis lekker bezig met opruimen en heb je nieuwe opbergboxen nodig? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk 2 verschillende opbergbox sets van 3 kopen vanaf € 10,- bij Xenos. Reden genoeg dus om ze nu direct online te bestellen met korting. Deze geweldige aanbieding is natuurlijk perfect voor iedereen die op dit moment op zoek is naar opbergboxen. Want deze boxen zijn van hoge kwaliteit en nu tijdelijk ook nog eens super voordelig. Je doet er dan ook goed aan om ze nu snel online te bestellen want voor je het weet is deze aanbieding verlopen en ben je te laat. Je hebt de keuze uit twee verschillende sets die wij hieronder beide even beschrijven.

Opbergbox Quasar 3x50 liter voor € 15,-

Heb jij heel veel spullen die je netjes wilt opbergen, dan is dit de set die je moet hebben. Het gaat hier namelijk om grote boxen van maar liefst 50 liter. Deze opbergboxen hebben een afmeting van 60x40x25 cm. Je kunt hier dus heel veel spullen in doen en aangezien je er ook nog eens 3 stuks krijg heb jij heel veel opbergruimte. Deze boxen zijn echte aanraders, want je kunt wel gewoon zien wat erin zit terwijl het wel netjes is opgeruimd. Deze opbergbox Quasar 3x 50 liter koop je nu tijdelijk voor slechts € 15,-.

Clipbox 25 liter 44x31x23 cm set van 3 voor € 10,-

Zijn opbergboxen van 50 liter te groot? Dan is deze set een echte aanrader voor jou. Deze set is namelijk een stuk kleiner, ze hebben namelijk een inhoud van maar liefst 25 liter. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld perfect kwijt in een kast. Zo heb jij alles overzichtelijk in een kast staan en toch netjes opgeruimd. Natuurlijk kun je deze boxen ook op andere plekken kwijt. Omdat het hier gaat om clipboxen zit de deksel stevig vast en kan die niet los komen wanneer er iets te veel in de box zit. Je kunt de Clipbox 25 liter 44x31x23 cm set van 3 kopen voor slechts € 10,-.

Ben jij dus op zoek naar nieuwe opbergboxen? Dan zijn deze opbergboxen echt iets voor jou. Reden genoeg dus om nu snel naar de website van Xenos te gaan om ze vervolgens daar te bestellen tegen zeer lage prijzen. Verder doe je er goed aan om ook direct even de rest van het assortiment te bekijken, ze hebben namelijk nog veel meer leuke producten.