Bij Lidl koop je nu een onderwaterscooter voor € 299,-Wauw, dit is nog eens gaaf! Bij de Lidl hebben ze nu een Yamaha® seascooter RDS200 verkrijgbaar. Dit is perfect voor wanneer die gaat duiken of snorkelen. Met deze onderwaterscooter haal je met gemaakt 20 meter diepte. Iedere keer weer weten ze je te verbazen bij de Lidl, zo ook deze keer. Want zeg nu eens eerlijk hoe gaaf is het om een Yamaha® seascooter RDS200 in bezit te hebben? Iedereen wil deze wel hebben en nu is het jouw kans, want bij de Lidl hebben ze hem nu voor slechts € 299,- en dat is echt super voordelig. Reden genoeg dus om nu snel naar de website van Lidl te gaan en hem te bestellen. Wees er snel bij want het zou zonde zijn als je mis grijpt.

Ontdek de onderwater wereld met Lidl

Wil jij ook heel graag de onderwater wereld ontdekken? Dan is deze Yamaha® seascooter RDS200 die je nu bij de Lidl kunt kopen echt wat voor jou. Want een onderwaterscooter voor deze lage prijs en hoge kwaliteit ga je niet snel ergens anders vinden. Zelfs in vergelijking met tweedehands onderwaterscooters is deze actie van Lidl echt super scherp. Met deze Yamaha® seascooter RDS200 kun je tot wel 20 meter diep duiken, daarnaast haalt hij een snelheid van 3,2 km per uur. Bij een normaal gebruik kun je hem tot wel 1 uur gebruiken, wanneer je hem constant laat lopen is dit ongeveer 40 minuten. Wanneer je batterij leeg is kun je hem opladen in 4 tot 6 uur. Je kunt hem dus eventueel dezelfde dag nog gebruiken.

De Yamaha® seascooter RDS200 weegt slechts 6kg

Het mooie van de Yamaha® seascooter RDS200 is dat hij gemakkelijk mee te nemen is, dit komt omdat hij slechts 6kg weegt. Hij weeg dus super licht en daardoor is hij echt perfect. Ga jij dus geregeld duiken of snorkelen? Dan moet je deze Yamaha® seascooter RDS200 van de Lidl gewoon hebben. Zo wordt duiken/snorkelen nog leuker, jij kunt namelijk nog langer genieten. Maar jij graag een film onderwater? Goed nieuws jij is namelijk voorzien van een beugel voor een action cam. Ook zit er een verwijderbare kamer in voor mee drijfvermogen. Al met al haal je met de Yamaha® seascooter RDS200 een top product in huis wat wij van Top-aanbiedingen echt aanraden wanneer je gaat duiken of snorkelen. Wacht niet langer want voor je het weet is hij op.