Samsung nu tijdelijk ‘probeer nu 60 dagen uit garantie’

Bij Samsung hebben ze nu een te gekke aanbieding. Koop je nu de Cinematic Q-series Soundbar, dan mag je deze 60 dagen uit proberen. Je krijgt er nu namelijk probeer 60 dagen uit garantie op. Mocht hij dn toch niet bevallen, dan krijg je gewoon je geld terug. Een goede reden dus om nu deze gave soundbar te gaan bestellen. Want na 60 dagen weet jij wel of je een item graag wilt houden ja of nee. Vind je het toch niks? Meld het binnen die 60 dagen en jij krijgt je geld terug. Uiteraard moet je wel het apparaat terugstorten. Deze te gekke aanbieding is alleen geldig bij Samsung zelf, wil je dus profiteren? Ga dan naar de website van Samsung.

Er zijn 3 modellen die mee doen aan deze aanbieding

Wanneer jij wilt profiteren van deze aanbieding moet je er wel snel bij zijn. De actie is namelijk maar tijdelijk geldig. Hoe jammer zou het zijn als je net te laat bent en de actie al is verlopen. De actie is namelijk geldig t/m 11 april 2021. Daarnaast is deze Samsung aanbieding geldig op 3 verschillende modellen. Het gaat om de volgende soundbars:

  • Cinematic Q-series soundbar HW-Q60T
  • Cinematic Q-series soundbar HW-Q800T
  • Cinematic Q-series soundbar HW-Q900T

Het kan haast niet anders dan dat één van deze modellen bij jou past. Bekijk ze daarom uitgebreid op de website van Samsung en bestel er direct één.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!