SilverCrest muis kopen bij de Lidl voor maar € 12,99

Ben je op zoek naar een nieuwe computermuis? Dan hebben ze bij de Lidl nu een super gave deal voor je. Je koopt nu namelijk de SilverCrest muis voor maar € 12,99 en dat is natuurlijk echt een koopje. Reden genoeg om nu snel naar de website te gaan en te profiteren. Bij de Lidl hebben ze het hele jaar door super gave aanbiedingen, dit is er één van. Want zeg nu zelf deze SilverCrest Ergonomische draadloze muis voor maar € 12,99 is wel heel erg voordelig. Ben jij dus zoekende naar een nieuwe computermuis? Dan kunnen wij van Top-aanbiedingen je zeker aan raden om deze te kopen. Ga dus snel naar de website van de Lidl en bestel hem nu heel voordelig.

Meer informatie over deze SilverCrest muis

Al heel veel mensen hebben inmiddels deze SilverCrest computermuis gekocht. Wij van Top aanbiedingen kunnen dit maar al te goed begrijpen. Het is namelijk een muis van hoge kwaliteit maar tegen een zeer scherpe prijs. Dit is dus de perfecte combinatie die jij als koper natuurlijk maar al te graag wilt hebben. Want hoe voordeliger het is, hoe fijner natuurlijk. Van deze computermuis ga jij zeker plezier beleven. Alleen daarom al kunnen wij je aanraden om hem nu snel online te bestellen.

  • Deze muis is ergonomisch gevormd - voor een optimale hantering en om de gewrichten te ontlasten
  • Draadloos met USB-nano-ontvanger
  • Radiobereik tot 10 m (2,4 GHz-radiotechnologie)
  • De muis is voorzien van 6 programmeerbare knoppen en optische sensor met selecteerbare resolutie: 800, 1600 of 2400 cpi
  • Draadloze muis met handpad: met verwijderbare, magnetische handpad-handsteun
  • Inclusief 2x AA-batterijen