Stella introductiekorting tot wel € 750,- op nieuwe modellenBij Stella hebben ze nu weer een gave aanbieding. Stella introduceert namelijk nieuwe prijswinnende e-bikes en daarom profiteer jij van introductiekortingen tot wel € 750,-. Dit is dus het moment om een nieuwe e-bike te kopen bij Stella. Iedereen weet dat Stella een van de beste merken is in de fietsen wereld. Al jarenlang produceren zij fietsen van zeer hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Al enige tijd maken ze ook E-bikes die van hoge kwaliteit zijn. Nu er nieuwe e-bikes zijn geïntroduceerd profiteer jij van kortingen tot wel € 750,-.

Hoge kortingen op nieuwe modellen e-bikes bij Stella

Bij Stella weten ze het zeker de nieuwe e-bikes die ze nu introduceren zijn prijswinnende e-bike modellen en dus verdient dat een feestje. Daarom profiteer iedereen nu van een introductiekorting die kan oplopen tot wel € 750,-. Een goede reden dus om ze nu te bestellen en naast de korting ook te profiteren van de unieke service. De nieuwe Stella e-bikes die in 2021 leverbaar zijn hebben inmiddels al prijzen gewonnen en staan op dit moment ook nog eens in de E-bike Testcenters van Stella. Het mooie van deze e-bikes is dat ze voorzien zijn van hydraulische schrijfremmen en een semi-geïntegreerde accu.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe modellen?

Wil jij ook maar al te graag weten hoe de nieuwe modellen eruit zien? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor jou, je kunt nu namelijk de nieuwe gratis e-bike brochure downloaden waar alle nieuwe modellen inclusief de scherpe actieprijzen in staan. Zo kun jij alle nieuwe modellen gewoon vanuit huis op je bank bekijken en dat is toch goed om te weten. Bekijk daarom nu snel alle nieuwe modellen en profiteer van de kortingen tot wel € 750,-. Zodra ze leverbaar zijn kun je de e-bikes voorlopig niet zo voordelig kopen.