StemPunt iets extra's verdienen vanuit huis! Doe nu meeVind jij het ook leuk om vanuit huis iets extra's te verdienen? Dan kan dat nu bij StemPunt en dat werk heel gemakkelijk. Je meld je namelijk aan en start met het invullen van enquêtes. Vervolgens spaar jij voor punten, deze kun je inwisselen voor een gratis cadeaubon naar keuze. Bij StemPunt doe je dus niet iets voor geld maar juist voor shoptegoed die je kunt besteden bij verschillende bedrijven. Wil jij dus ook iets extra's verdienen vanuit huis? Meld je dan nu aan bij StemPunt en vul je eerste enquête in.

Gratis cadeaubonnen voor jouw mening?

Bij StemPunt vinden ze dat jouw mening telt en dus word je daar ook voor beloond. Het meedoen van een enquête is super makkelijk, je moet je namelijk eerst aanmelden en daarna kun je verschillende enquêtes invullen. Deze enquêtes gaan over bijvoorbeeld nieuwe producten of wetgeving. Uiteraard gaan ze bij StemPunt heel zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Het is zeker aan te raden om je aan te melden bij StemPunt want zo kun je in een paar minuten toch wat extra geld verdienen en dat is toch leuk. Bij StemPunt zijn er op dit moment al meer dan 90.000 mensen aangemeld die al heel veel enquêtes hebben ingevuld.

Spaar voor cadeaubonnen van verschillende grote bedrijven

Het leuke van StemPunt is dat je bij elke enquête die je invult punten krijgt. Deze punten kun jij vervolgens inwisselen voor cadeaubonnen van o.a. De Bijenkorf, Zalando en Bol.com. Uiteraard zijn er nog veel meer bedrijven waar jij een cadeaubon van kunt krijgen. Deze bonnen kun jij mooi gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe schoenen, kleding, sieraden, luiers, tuingereedschap of woonaccessoires te kopen. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jij de bonnen besteed, wacht daarom niet langer en meld je nu direct online aan bij StemPunt.