Tweedekansjes bij Slajeslag nu extra voordeligEen tweedekansje is een product dat terug gestuurd is naar Slajeslag welke hun een tweede leven geven. Deze producten werken 100% naar behoren enkel zijn de producten licht beschadigd of is de verpakking kapot. Ook voor tweedekansjes kun je zeggen Slajeslag en scoor!

Een tweedekansje met garantie

Wanneer een product retour komt bij Slajeslag wordt deze uitvoerig getest, hierdoor weten ze dat het product goed werk en kunnen ze dus garantie geven. De garantie betreft de standaard garantie die je krijgt bij dit product. Zo krijg je elke keer weer een nieuwe tweedekans veiling.

Hoe weet ik dat het een tweedekansje is

Dit is eigenlijk heel simpel, bij elke tweedekansje staat een 2e kans label. Wanneer deze label bij de foto zit weet je dat het gaat om een tweedekans product. Het desbetreffende product heeft een duidelijke omschrijving waarbij je ziet wat er mis is met het product/verpakking. Zo weet jij direct wat je koopt. Op de genoemde beschadigingen zit geen garantie.

Een tweedekansje koop je een stuk voordeliger dan een nieuw product, het is dus zeker de moeite waard om hierop te bieden. Wil je liever bieden op een nieuw item, ook dat kan natuurlijk.