Vier de feestdagen voordelig met BBQ en Gourmet

Ook dit jaar met de feestdagen willen we natuurlijk genieten van heerlijke gerechten op de BBQ of door te Gourmetten. Kies je nu voor BBQ en Gourmet dan kun jij tijdens de feestdagen heel voordelig genieten van de lekkerste gerechten en met heel veel gemak. Je hoeft namelijk niet af te wassen of de boodschappen te doen. BBQ en Gourmet levert namelijk alles compleet, je kunt zelf kiezen welk pakket je wilt. Vervolgens leveren ze het bij jou op de dag dat je er gebruik van maakt om het de volgende dag vies bij je op te halen. Kies je hiervoor dan leveren ze het ook gewoon op de feestdagen zelf. Wel is het dan van belang dat je zo snel mogelijk besteld, want voor je het weet zitten ze vol en kunnen ze jou niet meer helpen. Hoe eerder jij dus besteld hoe beter dit is, want dan ben je ervan verzeker dat je krijgt wat je wilt.

Let op er zijn ook alleen food only pakketten

Goed om te weten is dat er ook verschillende alleen maar Food Only pakketten zijn. Dit houdt dus in dat je er geen BBQ of gourmetstel bij krijgt. Ook het servies moet je zelf regelen. In dat geval zal jij dus wel zelf moeten afwassen. Natuurlijk is de prijs dan iets voordeliger maar je ervaart niet het gemak van BBQ en Gourmet. Wil jij dus echt genieten van de feestdagen dan bestel je een pakket waar de BBQ of het Gourmetstel bij zit. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een steengrill wanneer je net even iets anders wilt.

Bij Feestdagen denken we natuurlijk snel aan Kerst en Oud en Nieuw. Echter zijn er meer feestdagen, denk aan Vaderdag, Moederdag, Pasen, Koningsdag, Nieuwjaarsdag, Pinksteren, Hemelvaartsdag en bevrijdingsdag. Al deze dagen worden gezien als feestdagen. Zorg dus dat je voor al deze dagen op tijd je bestelling plaatst bij BBQ en Gourmet.