Yorcom de softwielen zijn weer leverbaar! Bestel ze snel

Ken jij dat ook dat je bureaustoel niet lekker rolt? Dit is natuurlijk super vervelend en storend, gelukkit is er een oplossing voor namelijk de softwielen van Yorcom. Met deze wielen rolt jouw bureaustoel als nooit tevoren. Daarom is dit het moment om ze te bestellen bij Yorcom. De wielen die bij een bureaustoel geleverd worden zijn vaak van niet al te beste kwaliteit. Dit is natuurlijk zonde, want dan heb je een geweldige bureaustoel maar met mindere wielen eronder. Daarom heeft Yorcom de softwielen op de markt gebracht. Deze wielen zijn zoals de naam al zegt een stuk zachter en daardoor perfect voor harde vloeren. Doordat ze zacht zijn maken ze ook nog eens bijna geen geluid, dat is natuurlijk helemaal te gek.

Universele bureaustoel en gamestoel softwielen per 5 verpakt

Wanneer je besluit de softwielen te bestellen bij Yorcom, dan koop je ze per 5. Dit omdat een bureaustoel of gamestoel altijd 5 wielen nodig heeft. Je hebt er dus niks aan om maar één wiel te kopen. Wanneer je de softwielen eenmaal een keer gehad hebt wil je nooit meer iets anders. Het verschil is namelijk zo groot dat je bij je zelf denkt had ik dit maar eerder gedaan. Uiteraard hebben deze wielen een rotatie van 360 graden, daarnaast is de maximale belasting 150 kilo. Ze zijn dus voor bijna iedereen geschikt, dit is dan ook het moment om ze online te bestellen bij Yorcom.

Yorcom altijd de beste aanbiedingen voor jou

De softwielen zijn op dit moment dan misschien niet in de aanbieding, toch hebben ze bij Yorcom altijd te gekke aanbiedingen speciaal voor jou. Je doet er dan ook echt goed aan om wekelijks eens tussen de aanbiedingen te kijken van Yorcom. De kortingen zijn namelijk super hoog en dus kun je bepaalde producten nu wel heel voordelig kopen. Waar wacht je dus nog op, ga nu snel naar de website van Yorcom, bestel de softwielen en bekijk direct de beste aanbiedingen. Zo sla je 2 vliegen in één klap en dat is toch geweldig.