Zwemmen in je eigen tuin met het Bol.com aanbodHeb jij nog geen zwembad in je tuin of op je balkon? Dan is het slim om deze nu te kopen bij Bol.com. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment met altijd een mooie aanbieding voor een nieuw zwembad, dat wordt dus shoppen. Nu het lekker weer is willen we natuurlijk weer lekker zwemmen. Wat is er dan leuker dan zwemmen in je eigen achtertuin? Uiteraard heb je dan wel een zwembad nodig, bij Bol.com hebben ze zwembaden voor het hele gezin en in elke prijsklasse.

Groot assortiment familie zwembaden

Het leukste is natuurlijk als je een zwembad hebt waar je met het hele gezin in kan, dit noemen ze ook wel een familiebad. Je hebt verschillende familiebaden, denk bijvoorbeeld aan een zwembad rechthoekig of juist aan een zwembad rond. Bij Bol.com hebben ze familie zwembaden in verschillende prijsklasse, jij bepaalt dus zelf hoeveel je uitgeeft aan een familie bad. Iedereen kan een familiebad bij Bol.com kopen, ga voor alleen het zwembad of voor een complete set met accessoires. Denk hierbij aan een filtersysteem en een afdekdoek.

Zwembaden van alle bekende merken

Als je een goed zwembad wilt hebben, dan wil je dit natuurlijk van een bekend merk. Bij Bol.com bieden ze extreem veel merken aan, denk hierbij aan de merken Intex, Bestway, Exit, Gre en Interline. Uiteraard hebben ze nog veel meer merken. Daarnaast hebben ze ook verschillende thema's zoals Disney en Woezel & Pip. Ook op de bekende merken en thema's krijg je mooie kortingen bij Bol.com, met de aanbiedingen kun je namelijk een hoop geld besparen. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog het complete aanbod van Bol.com en zwem binnenkort ook in jouw eigen tuin.