Boek jouw wintersportvakantie bij Skichalets.nl en profiteer van mooie aanbiedingen

Aanbiedingen van Skichalets.nl

Hou jij van wintersport, zit je goed bij Skichalets.nl. Want bij Skichalets.nl is het eindeloos skiën, heerlijk eten en oergezellig. Bij Skichalets.nl boek je de gezelligste chalets in de beste skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Het maakt niet uit met wie jij op wintersport gaat, één ding is zeker met Skichalets.nl wordt het een bijzondere ervaring.

Bij Skichalets.nl hebben ze als prioriteit om jou een bijzonder ontspannen vakantiegevoel te geven. Daarom boek je bij Skichalets.nl een verblijf met sneeuwzekerheid en heeft elk chalet zijn eigen specifieke charme. Boek bij chalet bij de après-ski of kies juist voor ski-in/ski-out. Je kunt voor ieder budget een chalet huren bij Skichalets.nl. Er zijn verschillende chalets met een (outdoor) jacuzzi, sauna en infraroodcabine. Bekijk nu dus snel de mooie aanbiedingen die ze hebben en profiteer direct.

 

Een heerlijk verzorgde vakantie met Skichalets.nl

Hoe gaaf is dat, je boek een eigen chalet maar hebt toch een all inclusive service. Daardoor heb je het beste van twee werelden, de huiselijkheid, gezelligheid en privacy van je eigen chalet maar dan met het gemak en de service van een All Inclusive Hotel. Wanneer je vakantie boekt bij Skichalets.nl kan je de hele vakantie gratis en onbeperkt de drankjes in het chalet gratis drinken. Daarnaast wordt het ontbijt, iets lekkers tussen door en het diner bereid en geserveerd door de chaletstaf. Je kunt in overleg met de staf zelf je tijden bepalen zodat het voldoet aan jouw vakantie wensen. Ook hoef je niet om te kijken naar de afwas of schoonmaakt, want ja jij hebt toch vakantie? Geniet er dan maar lekker van.

Terugkom korting tot € 100,- per persoon

Bij Skichalet.nl zijn ze gek op gasten die blijven terugkomen en daarom word je goed beloond als je besluit terug te komen. Het werkt heel simpel, hoe sneller je boekt na terugkomst hoe hoger je korting is. Je korting kan al snel oplopen tot wel € 100,- per persoon per week. De korting geldt voor iedere medereiziger, ook als hij/zij nog nooit eerder geboekt heeft. De korting werkt als volg:

  • € 100,00 korting per persoon per week als je binnen 4 weken na terugkomst weer boekt.
  • € 50,00 korting per persoon per week als je tussen de 4 en 10 weken na terugkomst weer boekt.
  • € 35,00 korting per persoon per week als je na 10 weken na terugkomst weer boekt.

Zo zie je maar, wanneer jij snel weer besluit te boeken kun je profiteren van mooie kortingen.

Altijd een mooie aanbieding bij Skichalets.nl

Natuurlijk boek jij het liefste een wintersport vakantie met een mooie aanbieding. Gelukkig zit je dan goed bij Skichalets.nl, zij hebben namelijk altijd wel enkele superscherpe vakantie aanbiedingen. Zo kun je bij Skichalets.nl al snel honderden euro's per persoon per week besparen. Toch wel leuk als een vakantie een stuk goedkoper kan. De aanbiedingen wisselen constant bij Skichalets.nl, het is dus zeker de moeite waard om geregeld te kijken. Bekijk vandaag nog het aanbod en boek direct jouw wintersportvakantie online bij Skichalets.nl