Sla Je Slag nl Review | Is Slajeslag.nl betrouwbaar of toch niet?

Wanneer je online iets gaat bestellen wil je natuurlijk wel eerst goed weten of de partij betrouwbaar is. Dit geldt natuurlijk ook voor de veilingsite Sla Je Slag. In korte tijd is Slajeslag.nl uitgegroeid tot één van de grootste veilingsites van Nederland. Niet voor niks dat heel veel mensen Sla Je Slag dan ook weten te vinden. Je kunt ze bijvoorbeeld kennen van de televisie. Ze maken daar veel reclame op om zo jou als kijken naar hen toe te halen. Eerlijk is eerlijk, dit werk super goed want heel veel mensen bieden dagelijks/wekelijks op de mooiste veilingen. Nu is de kans groot dat jij je ook wilt gaan aanmelden, maar je vraagt je af of ze wel betrouwbaar zijn. Op die vraag gaan wij jou proberen een uitgebreid en goed antwoord te geven.

Bij SlaJeSlag hebben ze op dit moment een geweldige veiling. Je kunt nu namelijk mee bieden op het Herenhorloge Widowmaker van Alpha Sierra (930-RB). Dit top horloge is een echte aanrader.
Bied op dit horloge
Wat een fantastische veiling hebben ze weer bij SlaJeSlag. Tijdelijk kun je namelijk mee bieden op de 3-in-1 luchtbevochtiger van Moss. Dit top apparaat zou eigenlijk iedereen moeten hebben. Zeker nu je hem heel voordelig kunt kopen bij SlaJeSlag. Jij bepaalt namelijk helemaal zelf wat je ervoor over hebt.
Bied nu mee en win
Sla Je Slag en scoor, het is misschien wel de grootste veilingsite van Nederland. Wij hebben het voor je uitgezocht en verwerkt in één Top 10 lijst.
Top 10 veilingen Sla Je Slag
Ben jij een BBQ liefhebber? Dan hoort daar natuurlijk goed vlees bij. Dit dachten ze ook bij Sla Je Slag en daarom kun je nu mee bieden op de Ribeye of Entrecote-steakbox. Jij bepaald helemaal zelf wat je ervoor over hebt, een goede reden dus om nu te gaan bieden.
Bied mee op deze steakbox
Wat een gave veiling hebben ze op dit moment bij Sla Je Slag. Je kunt nu namelijk mee bieden op een PlayStation 5. Een goede reden dus om zo snel mogelijk naar de website van Sla Je Slag te gaan zodat jij ook kunt bieden.
Bied mee op de PS5
Bij SlaJeSlag hebben ze op dit moment weer heel veel mooie veilingen. Eén daarvan is deze Gietijzeren kookpan van Berlinger Haus. Deze pan is van hoge kwaliteit en het leukste is dat jij nu zelf bepaald wat je ervoor betaald. 
Bied nu mee bij SlaJeSlag
Ben jij gek van horloges? Dan hebben ze nu bij Sla Je Slag een geweldige actie voor je. Je kunt nu namelijk mee bieden op heel veel horloges, accessoires en meer. Dat allemaal vanaf slechts € 1,-. Reden genoeg dus om nu snel naar de website te gaan om te bieden.
Bied mee op horloges & meer
Bij Sla Je Slag hebben ze op dit moment een geweldige veiling. Je kunt nu namelijk mee bieden op 365 stuks vaatwastabletten, dat zijn er dus genoeg voor 1 jaar. Het is zeker slim om nu mee te bieden en zo heel voordelig vaatwastabletten te scoren.
Bied op deze veiling
In korte tijd is SlaJeSlag uitgegroeid tot één van de grootste veilingsites van Nederland. Hierdoor kun je er heel veel veilingen vinden zoals bijvoorbeeld de veiling van de dag. Deze veiling is een echter topper die jij zeker moet hebben. Daarom is het slim om iedere dag even te kijken naar de nieuwe veiling van de dag en zo te profiteren van een geweldige deal.
Veiling van de dag
Wil jij een nieuw horloge hebben? Bij SlaJeSlag kun je nu mee bieden op heel veel gave horloges voor zowel dames als heren. De horloges zijn van bekende merken en van zeer hoge kwaliteit. Je doet er dus zeker goed aan om mee te bieden op horloges bij Sla Je Slag.
Bied mee op horloges
Wordt het thuis tijd voor een nieuwe BBQ? Dan wordt het tijd om mee te bieden bij SlaJeSlag, er zijn nu namelijk heel veel BBQ veilingen. Zo kun je mee bieden op verschillende barbecues, vleespakketten en meer. SlaJeSlag en scoor de beste deals.
Barbecues in de veiling
Bij de veilingsite SlaJeSlag hebben ze weer eens super leuke veilingen. Tijdelijk hebben ze namelijk alles voor in de keuken voor de echte chef. Bied mee op messensets, pannen, airfryers, BBQ's en nog heel veel meer, dat wordt lekker eten.
Bied mee bij SlaJeSlag

Bij Trustpilot wordt Sla Je Slag super goed beoordeeld

Wanneer je op Google zoekt naar Sla Je Slag nl Review dan kom je verschillende websites tegen. Zo staat er tussen het lijstje bijvoorbeeld Trustpilot. Heel veel mensen zijn bekend met dit bedrijf en weten dan ook dat dit een zeer betrouwbare review website is. Sla Je Slag heeft op deze site al heel veel mooie reviews mogen verzamelen. Ze scoren op het moment van schrijven (16-01-2021) namelijk een dikke 8,8 als cijfer. Dit is een gemiddelde van de ruim 2.900 reviews. Wanneer een bedrijf zoveel reviews heeft mogen verzamelen en toch nog zo’n mooi cijfer scoort weet je gewoon dat het goed zit. Natuurlijk zijn er mensen met mindere ervaringen, maar het grootste deel van de klanten is gewoon dik tevreden.

Sla Je Slag Google reviews grootste deel zeer positief

Klanten van Sla Je Slag kunnen ervoor kiezen om een reviews te plaatsen bij Google. Op dit moment zijn ze hier dan ook ruim 390 keer beoordeeld. Daarmee scoren ze een gemiddeld cijfer van een 8,6. Weer een prachtig cijfer dus voor het aantal beoordelingen. Die is dus een tweede zeer betrouwbare website waar Sla Je Slag goed beoordeeld wordt. Dit zeg dan ook direct wat voor deze grote en vooral bekende Veilingwebsite. De Google reviews worden namelijk voor heel veel mensen als zeer betrouwbaar gezien. Als een website als Sla Je Slag dan zo mooi scoort bij Google dan geeft dat toch een fijn gevoel.

Zijn er ook negatieve reviews te vinden over Sla Je Slag?

Uiteraard zijn die er te vinden. Zo kun je er bijvoorbeeld enkele vinden bij Klacht.nl. Maar laten we wel even reaal blijven. Wanneer een bedrijf duizenden klanten per dag voorziet van de mooiste producten, dan zitten er altijd wel mensen bij die niet tevreden zijn. Natuurlijk zijn ze dat niet zomaar, maar iedereen maakt wel eens een fout en Sla Je Slag dus ook. Toch scoren ze ondanks de mindere ervaringen overal geweldige cijfers. Jij hoeft je dus echt geen zorgen te maken bij deze veilingsite. Een goede reden dus om je nu aan te melden om vervolgens gratis te bieden op de mooiste veilingen.