Sla Je Slag nl Review | Is Slajeslag.nl betrouwbaar of toch niet?

Bied nu mee bij Sla Je Slag en scoor de beste deals

Wanneer je online iets gaat bestellen wil je natuurlijk wel eerst goed weten of de partij betrouwbaar is. Dit geldt natuurlijk ook voor de veilingsite Sla Je Slag. In korte tijd is Slajeslag.nl uitgegroeid tot één van de grootste veilingsites van Nederland. Niet voor niks dat heel veel mensen Sla Je Slag dan ook weten te vinden. Je kunt ze bijvoorbeeld kennen van de televisie. Ze maken daar veel reclame op om zo jou als kijken naar hen toe te halen. Eerlijk is eerlijk, dit werk super goed want heel veel mensen bieden dagelijks/wekelijks op de mooiste veilingen. Nu is de kans groot dat jij je ook wilt gaan aanmelden, maar je vraagt je af of ze wel betrouwbaar zijn. Op die vraag gaan wij jou proberen een uitgebreid en goed antwoord te geven.

Bij Trustpilot wordt Sla Je Slag super goed beoordeeld

Wanneer je op Google zoekt naar Sla Je Slag nl Review dan kom je verschillende websites tegen. Zo staat er tussen het lijstje bijvoorbeeld Trustpilot. Heel veel mensen zijn bekend met dit bedrijf en weten dan ook dat dit een zeer betrouwbare review website is. Sla Je Slag heeft op deze site al heel veel mooie reviews mogen verzamelen. Ze scoren op het moment van schrijven (16-01-2021) namelijk een dikke 8,8 als cijfer. Dit is een gemiddelde van de ruim 2.900 reviews. Wanneer een bedrijf zoveel reviews heeft mogen verzamelen en toch nog zo’n mooi cijfer scoort weet je gewoon dat het goed zit. Natuurlijk zijn er mensen met mindere ervaringen, maar het grootste deel van de klanten is gewoon dik tevreden.

Sla Je Slag Google reviews grootste deel zeer positief

Klanten van Sla Je Slag kunnen ervoor kiezen om een reviews te plaatsen bij Google. Op dit moment zijn ze hier dan ook ruim 390 keer beoordeeld. Daarmee scoren ze een gemiddeld cijfer van een 8,6. Weer een prachtig cijfer dus voor het aantal beoordelingen. Die is dus een tweede zeer betrouwbare website waar Sla Je Slag goed beoordeeld wordt. Dit zeg dan ook direct wat voor deze grote en vooral bekende Veilingwebsite. De Google reviews worden namelijk voor heel veel mensen als zeer betrouwbaar gezien. Als een website als Sla Je Slag dan zo mooi scoort bij Google dan geeft dat toch een fijn gevoel.

Zijn er ook negatieve reviews te vinden over Sla Je Slag?

Uiteraard zijn die er te vinden. Zo kun je er bijvoorbeeld enkele vinden bij Klacht.nl. Maar laten we wel even reaal blijven. Wanneer een bedrijf duizenden klanten per dag voorziet van de mooiste producten, dan zitten er altijd wel mensen bij die niet tevreden zijn. Natuurlijk zijn ze dat niet zomaar, maar iedereen maakt wel eens een fout en Sla Je Slag dus ook. Toch scoren ze ondanks de mindere ervaringen overal geweldige cijfers. Jij hoeft je dus echt geen zorgen te maken bij deze veilingsite. Een goede reden dus om je nu aan te melden om vervolgens gratis te bieden op de mooiste veilingen.

 

Bekijk actuele veilingen van Sla Je Slag

Ben jij gek van horloges? Dan hebben ze nu bij Sla Je Slag een geweldige actie voor je. Je kunt nu namelijk mee bieden op heel veel horloges, accessoires en meer. Dat allemaal vanaf slechts € 1,-. Reden genoeg dus om nu snel naar de website te gaan om te bieden.
Bied mee op horloges