Smartphoto personaliseer nu zelf ook mondkapjes

Ben jij op zoek naar een leuk mondkapje maar kun je deze niet vinden? Bij Smartphoto kun je nu zelf mondkapjes personaliseren. Kies bijvoorbeeld een foto van een belangrijk moment of speel met verschillende kleuren. Voorzie hem van een tekst of doe eens iets geks. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw mondkapje eruit gaat zien. Wacht daarom niet langer en maak nu gemakkelijk en snel je ontwerp bij Smartphoto en loop straks rond met een eigen mondkapje. Ook voor bedrijven is dit natuurlijk een goed moment om eigen mondkapjes te laten drukken. Want hoe gaaf is het om mondkapjes te hebben met je logo of bedrijfsnaam. Ook kun je ervoor kiezen om er als bedrijf iets leuks mee te doen zodat het voor klanten wat vriendelijker oogt. Want doordat klanten de mond van de werknemer niet kunnen zien is het direct een stuk afstandelijker. Wees dus creatief en ontwerp iets unieks waar mensen weer blij van worden.

Het personaliseren van een mondkapje is heel gemakkelijk

Door de geweldige software dat ze hebben bij Smartphoto is het heel gemakkelijk om je eigen mondkapje te personaliseren en dat is natuurlijk net wat jij wilt. Want als iets makkelijker kan dan tekenen we daarvoor. Wacht dus ook niet langer, ga nu snel naar de website van Smartphoto en ontwerp in een paar klikken jouw eigen mondkapjes tegen een zeer scherpe prijs. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in de maten Small en Medium en daarom geschikt voor kinderen en volwassenen.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Bij Smartphoto hebben ze verschillende cadeaupakketten, waaronder het cadeaupakket Granola. Dit pakket zit vol lekkers en is daarom ook super populair en vooral ook gezond. Een goede reden dus om cadeau te doen aan iemand. Bij Smartphoto hebben ze verschillende cadeaupakketten, waaronder het cadeaupakket Granola. Dit pakket zit vol lekkers en is daarom ook super populair en vooral ook gezond. Een goede reden dus om cadeau te doen aan iemand. Zeker omdat hij of zij dan heerlijk kan genieten van granola en topping. Dit zit in een leuke cadeau verpakking waardoor het super leuk is om te geven. Het is dan ook een echte aanrader om te kopen. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en met dit gepersonaliseerde cadeaupakket wordt ontbijten nog leuker. In dit pakket vind je 2 voorraadpotten en heerlijke granola. Personaliseer de deksels van de voorraadpotten met een quote en gebruik deze om de granola vers te houden. Is de granola op? De voorraadpotten zijn ook zeer geschikt om andere producten in te bewaren. Wie ga jij verrassen met dit speciale ontbijt? Cadeaupakket Granola
Bekijk de aanbieding