Aanbiedingen van Smartstudentdeals

Waarom je zou leasen bij SmartStudentDeals.nl? Dat is niet zo moeilijk uit te leggen. Voor een laag bedrag per maand heb je de nieuwste apparatuur in huis staan. Je kan bij SmartStudentenDeals niet alleen terecht voor witgoedapparatuur zoals koelkasten, vaatwassers, fornuizen, wasmachines en drogers. Maar ze hebben ook een assortiment televisies en laptops beschikbaar. Al het witgoed is alleen te lease als je op kamers woont, de televisies en laptops kan je ook leasen als je alleen woont. De enige voorwaarde is dat je wel ingeschreven moet staan bij een onderwijsinstelling.

Studentenleven als duur genoeg

Het studentenleven is al duur genoeg met collegegeld, de aanschaf van boeken en leuke feesten. SmartStudentDeals.nl is daarom een goede oplossing. Dat lage bedrag per maand is gemakkelijk op te brengen. En: Delen = Slimmer. Helemaal omdat je de huur deelt met je huisgenoten!

En je hoeft je geen zorgen meer te maken of de wasmachine of vaatwasser het wel doet. Mocht jullie apparaat kapot gaan zonder jullie toedoen, dan komen ze deze gewoon gratis repareren of zelfs vervangen. Zo houd je meer tijd over voor studeren (en feesten natuurlijk).

Leasen is gemakkelijker dan je denkt. In drie simpele stappen kan de nieuwe wasmachine, droger, koelkast, afwasmachine, fornuis of televisie bij jullie thuisbezorgd worden.

Waaorom SmartStudentDeals

  • De nieuwste producten
  • Groot assortiment A-merken
  • Klein bedrag per maand
  • 100% servicegarantie

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van SmartStudentDeals.nl

naar SmartStudentDeals.nl