Aanbiedingen van Solmar

Zoveel mogelijk service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Ze vinden het belangrijk dat hun vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar daar tevreden op terugkijkt.

Naar welke bestemming u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Of u nu de zon op gaat zoeken of een stedentrip maakt, altijd doet Solmar er alles aan om het hun klanten naar de zin te maken.

Blijven verbeteren

De afgelopen 5 jaar is Solmar met een Zoover Award verkozen tot ‘Beste Aanbieder Zonvakanties’. Afgelopen jaar zijn ze ook verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Zonvakanties'. Tevens zijn ze door reisbeoordelingssite Reisgraag.nl uitgeroepen tot ‘Beste Reisorganisatie 2014’ in de categorie ‘Strandvakantie' en daarnaast zijn ze in een consumentenonderzoek van Preferenso.nl beoordeeld met een 9.1 voor de titel ‘Beste Reisaanbieder’!

Last Minutes en Aanbiedingen

Als Solmar je dan ook nog voordelige last minutes en andere goedkope reizen aanbied met het vliegtuig, de bus of eigen vervoer... Wat wil je nog meer.
Staan hieronder geen actuele aanbiedingen van Solmar Tours, bekijk dan de last minutes op de site van Solmar zelf

Bekijk de aanbiedingen

SolmanTours busvakanties, vliegvakanties, excursie- en rondreizen of autovakanties. SolmarTours regelt het allemaal en dat voor de beste prijs. Waar wacht je nog op, boek nu!
Bekijk aanbieding