Spiru ruim 15.000 producten en de beste aanbiedingen voor een zenvol leven

Aanbiedingen van Spiru

Ben jij op zoek naar spirituele producten? Dan zit je goed bij Spiru, zij hebben namelijk een zeer groot assortiment met spirituele producten. Het aanbod is enorm en de producten komen over de hele wereld vandaan. Iedereen maakt een persoonlijke groei mee, echter hebt dit volgens Spiru voor iedereen een andere betekenis. Dit is de reden dat ze bij Spiru een toegankelijke service en assortiment hebben. Iedereen is een spirituele avonturier als we Spiru moeten geloven. Dit denken zij omdat iedereen toch stiekem wel een beetje zoekt naar het onbekende?

Met Spiru ga jij op een geweldig avontuur

We leven met ze alle in een super drukke maatschappij, we rennen van hot naar her. Werken, huishouden, boodschappen en vele andere verplichtingen. Iedereen heeft ze en dat maakt ons druk in deze huidige moderne maatschappij. Door op avontuur te gaan met Spiru kun jij een goed balans vinden tussen het moderne leven en de rust. Want je hoeft niet altijd hard te gaan, er zijn moment voor kalm aan en gaan met die banaan. Met de producten en de service van Spiru ga jij de perfecte balans vinden. Met mooie van inspiratie is dat het geen tijd kent, bekijk daarom nu het aanbod op Spiru.nl.

Meer dan 15.000 producten in het assortiment van Spiru.nl

Als je keus wilt voor spirituele producten, dan ben je bij Spiru.nl aan het juiste adres. Zij hebben namelijk het grootste assortiment van hele Nederland online staan. Niet voor niks dat ze de grootste spirituele webshop zijn. Je vindt er echt heel veel verschillende producten, van authentieke wierook tot veganistische en natuurlijke verzorgingsproducten. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Spiru. Het maakt niet uit of jij een beginner, gevorderd of een prof bent, iedereen zit goed bij Spiru. Als beginner zijnde kun je het blog bekijken van Spiru, daar vind je vele tips over hoe je moet starten. Bij Spiru verkopen ze alleen maar producten van hoge kwaliteit die ze kunnen aanbieden tegen een lage prijs. Je betaalt bij Spiru.nl dus nooit teveel voor top producten.

Spiru.nl wordt super goed beoordeeld

Heel leuk online bestellen, maar is het ook veilig, krijg ik mijn pakket wel en zijn de producten echt wel zo goed als dat ze zeggen. Dit zijn allemaal vragen die je bedenkt wanneer je online gaat bestellen en zeker als je dit doet bij een webshop die je nog niet kent. Gelukkig kunnen we wel stellen dat Spiru.nl zeer betrouwbaar is, feministen als we de reviews moeten geloven. Ze hebben inmiddels namelijk ruim 8.900 reviews verzameld en scoren daarmee een gemiddelde van een 9,2. Als jij zoveel reviews hebt en je scoort z’n hoog cijfer als webshop, dan hoef jij je als consument nergens zorgen over te maken. Mocht je pakket toch een keer een dag later komen, dan kunnen wij van Top-aanbiedingen alleen maar zeggen klam aan, laat je niet gek maken.

Bezoek Spiru.nl

Orgonite Piramide Regenboog Maansteen Flower of Life (70 mm)

€ 24.99

Beginnend vanuit één cirkel, daarna verder geconstrueerd door steeds weer cirkels te trekken vanuit een punt op de cirkel ontstaat een geometrisch patroon dat er uit ziet als een gestileerde bloem, de levensbloem of “flower of life”genoemd. De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze “Bloem des Levens” bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. Maansteen regenboog staat symbool voor intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzichtgeving.
Bekijk op Spiru
Edelsteenhanger Punt Carneool (12 mm)

€ 7.99

Een prachtige handgemaakte hanger met Carneool edelsteen. De sieraden smid uit India besteed veel aandacht aan elke hanger. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste stukken Carneool. Doordat de edelsteen een natuur product is, heb je altijd een unieke hanger. De afmeting van de edelstenen is ongeveer 5 x 13 mm. De hanger is gemaakt van een koper / messing samenstelling. Dit is een natuurproduct. Elke hanger is anders qua kleur en vorm. Carneool staat voor motivatie, creativiteit en vertrouwen.
Bekijk op Spiru
Orgonite Piramide Seleniet Sri Yantra (70 mm)

€ 24.99

De naam seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtige lichtschijn van het vlammetje er doorheen. Het werkt verzoenend, verbindend, tussen geliefden.Selenietkristallen zijn halfedelstenen met een bijzondere vibratie. Ze worden in verband gebracht met het zesde chakra (het Derde Oog) en het zevende chakra op de kruin. Vooral de witte of transparante kristallen hebben een krachtig effect. Seleniet is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal seleniet je helpen om te aarden, maar ook zal deze je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Seleniet helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. Sri Yantra. Yantra betekent letterlijk weefgetouw, instrument of machine. In werkelijkheid is een yantra een symbolische weergave van diverse aspecten van de godheid. Hij bestaat uit een in elkaar grijpende matrix van geometrische figuren waaronder cirkels, driehoeken en bloempatronen. Orgon  Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-piramide is speciaal gemaakt om het energieveld in een leef- of werkruimte meer in balans te brengen. De piramide kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd.
Bekijk op Spiru
Edelsteen Losse Kralen Groene Jade 10 stuks (6 mm)

€ 2.99

Losse kralen van de edelsteen Jade. Voor de creatieveling. De kralen zijn 6 mm en elk zakje bevat 10 stuks. Ideaal om bijvoorbeeld je eigen mala, armband of ketting te maken. Let op; dit zijn alleen losse kralen, het product komt dus zonder koordje. Jade staat bekend als een zuiverende en beschermende steen. Men zegt dat hij voorspoed, harmonie, balans, geluk en welvaart brengt.  Jade is er in allerlei verschillende kleuren.
Bekijk op Spiru
Edelsteen Armband Amethist

€ 7.99

Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn. Kraaltjes van de armband ±8mm.
Bekijk op Spiru
Edelsteen Losse Kralen Amethist 10 stuks (10 mm)

€ 4.99

Losse kralen van de edelsteen Amethist. Voor de creatieveling. De kralen zijn 10 mm en elk zakje bevat 10 stuks. Ideaal om bijvoorbeeld je eigen mala, armband of ketting te maken. Let op; dit zijn alleen losse kralen, het product komt dus zonder koordje. Amethist kristallen staan bekend om spirituele eigenschappen en ze zouden gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Men zegt dat ze een brug vormen tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.
Bekijk op Spiru
Geboortesteen Hanger September Saffier (10 mm)

€ 5.99

Een prachtige handgemaakte geboortesteen hanger met ruwe Saffier edelsteen. De sieraden smid uit India besteed veel aandacht aan elke hanger. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste stukken Saffier. Doordat de edelsteen een natuur product is, heb je altijd een unieke hanger. De afmeting van de edelstenen is ongeveer 10 - 14 mm. De hanger is gemaakt van een koper / messing samenstelling. De hanger is daarnaast verguld (klein laagje goud). Deze geboortesteen staat voor de maand september. Dit is een natuurproduct. Elke hanger is anders qua kleur en vorm.
Bekijk op Spiru
Geboortesteen Hanger Oktober Roze Toermalijn 925 Zilver Verguld (12 mm)

€ 11.99

Een prachtige handgemaakte hanger met Roze Toermalijn edelsteen. De sieraden smid uit India besteed veel aandacht aan elke hanger. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste stukken Roze Toermalijn. Doordat de edelsteen een natuur product is, heb je altijd een unieke hanger. De afmeting van de edelstenen is ongeveer 9 - 13 mm. De hanger is gemaakt van 925 Zilver. De hanger is daarnaast verguld (klein laagje goud). Dit is een natuurproduct. Elke hanger is anders qua kleur en vorm. De edelsteen Roze Toermalijn staat voor de maand oktober.
Bekijk op Spiru
Viking Verstelbare Ring Keltische Knoop Goudkleurig

€ 6.99

Deze viking ring is gemaakt van metaal. De diameter is ongeveer 21mm. De ring is verstelbaar.
Bekijk op Spiru
Edelsteen Armband Groene Agaat Mala met Lotus

€ 7.99

Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten zoals: Agaat boom, Agaat Botswana, Agaat crazy lace, Agaat mos, Agaat turritella en Agaat vuur. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans. Agaat is een steen voor iedereen. Men zegt dat de energieën bescheiden maar heilzaam zijn. Hij staat voor stabilisatie en aarding. De energie van deze steen zou zorg dragen voor lichaam, geest en ziel. Hierdoor kan je meer rust ervaren op alle niveaus. Daarnaast is het een prachtig gekleurde steensoort. Elastische mala armband met 21 kralen van rozenkwarts met lotus symbool.
Bekijk op Spiru
Ruwe Labradoriet Hanger

€ 2.99

Een mooie hanger met een onbewerkte Labradoriet edelsteen. De edelsteen komt op deze manier het dichtste bij zijn natuurlijke vorm. Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. Men zegt dat de steen een beschermende werking heeft en daarnaast spiritualiteit bevordert. Dit is een natuurproduct, elke steen is anders. De hangers bevatten oneffenheden. Ze worden geleverd zonder ketting.
Bekijk op Spiru
Edelstenen Hanger Zwarte Toermalijn Dubbeleinder

€ 5.99

Toermalijn staat bekend als een reinigende en aardende steen. Kenners geloven dat de steen zou werken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. Zwarte toermalijn zou je kunnen helpen om beter te aarden en de rationaliteit en het logisch denken kunnen bevorderen. Toermalijn zwart, ook wel Schörl genoemd, staat bekend als een reinigende en beschermende steen. Volgens kenners geeft hij je meer zelfvertrouwen en schenkt hij je daadkracht in moeilijke tijden. Dit is een natuurproduct, elke steen is anders.
Bekijk op Spiru
Edelstenen Hart Bergkristal (20 mm)

€ 2.99

Bergkristal edelsteen hart van 2 cm breed. Bergkristal staat bekend als een sterk genezende steen dat helpt tegen allerlei kwalen. Men zegt dat deze steen de werking van andere stenen versterkt.
Bekijk op Spiru
Edelsteen Losse Kralen Obsidiaan 10 stuks (8 mm)

€ 3.99

Losse kralen van de edelsteen Obsidiaan. Voor de creatieveling. De kralen zijn 8 mm en elk zakje bevat 10 stuks. Ideaal om bijvoorbeeld je eigen mala, armband of ketting te maken. Let op; dit zijn alleen losse kralen, het product komt dus zonder koordje. Obsidiaan staat bekend als een zacht werkende steen die zorgt voor innerlijke rust en vrede. Men zegt dat hij je zal stimuleren om spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten.
Bekijk op Spiru
Ruwe Amethist Hanger

€ 2.99

Een mooie hanger met een onbewerkte Amethist edelsteen. De edelsteen komt op deze manier het dichtste bij zijn natuurlijke vorm. Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen staan bekend om spirituele eigenschappen en ze kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Men zegt dat ze een brug vormen tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn. Dit is een natuurproduct, elke steen is anders. De hangers bevatten oneffenheden. Ze worden geleverd zonder ketting.
Bekijk op Spiru

Een zenvol leven begint bij Spiru en nu tijdelijk begint dit zenvol leven ook nog eens super voordelig. Het is namelijk sale bij Spiru en dat betekent heel vee producten met 50% korting. Zo kun jij nu wel heel voordelig spirituele producten kopen.
Sale bij Spiru tot -50%