F2® Allround Surfboard Malibu Shape voor € 199,-Bij de Lidl kun je nu online de F2® Allround Surfboard Malibu Shape bestellen. Dit geweldige surfboard is nu te koop voor slechts € 199,- dat betekent dat je nu tijdelijk € 100,- korting krijgt. Reden genoeg dus om nu snel te profiteren. Iedereen weet dat je bij de Lidl online heel veel leuke dingen kunt bestellen. Eén van die dingen is de F2® Allround Surfboard Malibu Shape. Deze surfplank is perfect voor beginners en gevorderden. Daarnaast is hij voor iedereen betaalbaar, een goede reden dus om van deze aanbieding te profiteren.

Hij wordt geleverd met 3 monteerbare vinnen

Het mooie van deze surfplank is dat hij geleverd wordt met 3 monteerbare vinnen. Hierdoor ligt die mooi in balance op het water. Dit surfboard heeft een Malibu vorm waardoor hij geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Naast dat dit surfboard van hoge kwaliteit is ziet hij er ook nog eens super gaaf uit. Normaal gesproken betaal je voor dit surfboard € 299,- maar bij de Lidl is hij nu tijdelijk in de aanbieding en betaal je nu slechts € 199,-. Dat houdt in dat je er nu een korting op krijgt van maar liefst 33%. Waarom dus nog verder zoeken? Wacht niet langer en profiteer nu van deze aanbieding.

Altijd de beste aanbiedingen bij de Lidl

Heel veel mensen zijn wel bekend met de Lidl maar weten nog niet dat ze online heel veel gave producten te koop hebben. Zo hebben ze geregeld een mooie BBQ, een sub board maar ook deze geweldige surfplank. Naast deze aanbiedingen hebben ze er bij de Lidl nog veel meer en al die aanbiedingen zijn meer dan de moeite waard. Wil jij dus echt super voordelig gave producten kopen, dan loont het zeker om het online assortiment van de Lidl te bekijken. De kans dat jij er iets moois met korting of voor een extreem lage prijs gaat vinden is super groot.