Koop nu een sup board super voordelig bij de LidlWanneer je graag wilt suppen is dit sup board van de Lidl echt iets voor jou. Jij koopt nu namelijk een MISTRAL® Opblaasbaar stand-up-paddleboard voor slechts € 299,-. Trekt je zwemkleding maar vast aan en ga lekker suppen. Het is inmiddels steeds populairder en overal zie je ze wel, we hebben het dan natuurlijk over een sup board. Dit is namelijk helemaal in en dat snappen wij van Top-aanbiedingen wel. Want eerlijk is eerlijk hoe lekker is het om op het water te zijn wanneer het lekker weer is? Suppen is niet alleen super lekker, het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Dit komt omdat je lekker in beweging bent.

De MISTRAL® Opblaasbaar stand-up-paddleboard voor € 299,-

Het leuke van dit sup board is dat hij super voordelig is, want een sup-board voor slechts € 299,- is gewoon super voordelig! Hiermee laat Lidl maar weer eens zien dat leuke producten echt niet duur hoeven te zijn. Want ja waarom zou je een super duur sup board kopen wanneer je dit geweldige board gewoon online bij de Lidl kunt kopen. Het gaat hier om een extra breed sup board meer een anti-slipvlak. Ook is hij voorzien van een hogedrukventiel zodat hij gemakkelijk is op te pompen, ook is het laten leeg lopen hierdoor een stuk eenvoudiger. Al met al haal jij met deze MISTRAL® Opblaasbaar stand-up-paddleboard een top sup board in huis.

Het ideale sup board voor de beginners online te bestellen

Ben jij een beginnende supper of heb je gewoon minder te besteden? Dat is dit sup board echt iets voor jou, je koopt hem online bij de Lidl. Het voordeel van dit board is dat hij wat breder is en daardoor perfect voor de beginnende supper. Doordat hij opblaasbaar is kun je hem gemakkelijk overal mee naar toen nemen, dus ook mee op reis. Door de drie vinnen aan de achterzijde ligt hij lekker stabiel op het water, hierdoor kun jij het goed leren want je moet tenslotte wel blijven staan. Deze geweldige sup board wordt geleverd inclusief elastische transportband, pomp, reparatiekit, waterdichte tas en een zitje zodat je zittend kunt peddelen. Hij is extreem sterk en kan een maximale belasting aan van maar liefst 150 kg. Zoals je kunt verwachten van de Lidl krijg je er ook een uitschuifbare peddel bij, want anders wordt het natuurlijk wel erg lastig. Dit geweldige sup board heeft een gewicht van 7,7 kg, hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen. Wacht niet langer en bestel hem vandaag nog online bij de Lidl. Zo profiteer jij van deze extreem lage prijs.