Koop nu je kaarten voor de HISWA voor slechts € 6,50Van 11 tot en met 15 maart is de HISWA terug in de RAI Amsterdam. Deze beurs staat helemaal in het teken van watersport, in totaal heeft de beurs een oppervlakte van 50.000 vierkante meter. Koop nu je tickets!

HISWA alles over watersport

Ben jij een echte liefhebber van watersport en dan vooral van boten, dan is de HISWA de beurs die je niet mag missen. De HISWA is erg interessant als je opzoek bent naar een nieuwe boot, boot onderdelen, accessoires of graag meer informatie wilt over een bootvakantie

HISWA Sport Xperience in RAI Amsterda,

Kom 11 maart t/m 15 maart 2020 naar HISWA Sport Xperience in RAI Amsterdam. Het leukste indoor sportevenement van Nederland voor jongeren van 6 t/m 16 jaar! Probeer verschillende (water)sporten, zoals zeilen, suppen, windsurfen, golf, bmx, urban hockey, volleybal en meer. Of kom naar het Water Lab en doe de leukste experimenten! Gratis toegang t/m 16 jaar onder begeleiding van een volwassene met een geldig toegangsbewijs.

Koop nu voordelig je kaarten online voor de HISWA beurs. Je koopt al een kaartje vanaf € 4,50, deze kaart is alleen geldig op vrijdag avond 13 maart van 18:00 tot 21:00 uur. Wanneer je liever een andere dag gaat, dan betaal je slechts € 6,50 echter kun je dan wel een hele dag. Naast de kosten voor een kaartje komt er € 1,- transactie kosten bij. Wacht dus niet langer en koop nu snel je tickets.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!