Aanbiedingen van Staatsloterij

Al bijna 300 jaar heeft de staatsloterij met veel plezier prachtige prijzen in de aanbieding gehad en uitgekeerd aan mensen in heel Nederland. Maar De Staatsloterij bestaat uit meer dan alleen een loterij. Ze gaan voor een gelukkig Nederland door mooie prijzen, maar ook door mooie sportieve projecten. 15% van de inleg geeft de staatsloterij aan de Nederlandse staat, waar we uiteindelijk allemaal beter van worden.

Ga je meespelen met de Staatsloterij?

Een goede keuze. Want iedereen die bij de staatsloterij een Staatslot koopt, kan rekenen op 6 garanties. Aan deze 6 garanties mag je de staatsloterij houden, nu en in de toekomst.

  • Van alle Nederlandse loterijen stoppen ze het meeste geld terug in de prijzenpot
  • Ze trekken alleen uit verkochte loten
  • Al de prijzen zijn vrij van kansspelbelasting
  • De winnaars blijven altijd anoniem
  • Alle trekkingen zijn openbaar
  • De staatsloterij is er niet om winst te maken

Automatisch meespelen?

Je kan ook automatisch meespelen op de 10e van de maand. Over het algemeen speelt men mee met een heel lot. Maar je kan ook al meespelen met een 1/5 lot. Je krijgt dan 20% van het winnende bedrag. Voor de groepen en grote gokkers kan men meespelen met een volledige straat (10 loten) os een Boulevard (100 loten), dus alle eindcijfers. Beide zijn ook beschikbaar als 1/5 serie. In beide gevallen heb je in ieder geval prijs. Klik hier voor de informatie!
Staan hieronder geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Staatsloterij

J
e kan ook gewoon éénmalig loten kopen voor de gewone trekking of voor een special trekking.  

Speel één keer mee

Speel automatisch mee met de staatsloterij en ontvang eenmalig een gratis lot! Speel je XL dan krijg je ook een Gratis XL lot
Bekijk de opties
Speel automatisch mee met de staatsloterij en ontvang eenmalig een gratis lot! Speel je XL dan krijg je ook een Gratis XL lot
Koop een staatslot