Staatsloterij Droomsalaristrekking 1 oktober 2021 loten kopen en de uitslag

Koop nu een Staatslot

De Staatsloterij is in Nederland de grootste loterij die er is. Ze hebben echt een gigantische prijzenpot waardoor je kans maakt op grote geld bedragen. Iedere 10de van de maand is er een trekking en zo nu en dan hebben ze speciale trekkingen. Een van de trekkingen is de Staatsloterij Droomsalaristrekking 1 oktober 2021. Deze trekking is zeker weten weer heel spannend. Want wie weet ben jij wel de gelukkige en win je dus een groot geld bedrag. Om mee te kunnen doen aan deze trekking moet je uiterlijk 1 oktober 2021 om 18:00 uur je Staatslot gekocht hebben. Dit kun je gewoon gemakkelijk en snel online doen. Goed om te weten is dat de Jackpot van deze trekking gigantisch is, je maakt namelijk kans op 30 jaar lang, € 10.000,- netto per maand.

 

Koop nu je loten voor de Staatsloterij trekking van 1 oktober 2021

Wil jij mee doen aan de Droomsalaristrekking van 1 oktober 2021 en is het nog geen 18:00 uur geweest? Dan is het tijd om je loten te kopen. Je kunt kiezen uit 1/5 loten en hele Staatsloten. Waar je ook voor kiest, het gaat erom dat jij je er goed bij voelt. Wel goed om te weten is dat wanneer de jackpot valt op je 1/5 lot je ook maar 1/5 van de prijs krijgt. Dit geldt voor alle prijzen en alleen wanneer je mee speelt met een 1/5 Staatslot. Heb je nog geen loten? Ga dan snel naar de website van de Staatsloterij en koop je loten voor de trekking van 1 oktober 2021.

De Staatsloterij Droomsalarisrekking van 1 oktober 2021 uitslag

Op 1 oktober 2021 om 22:00 uur is het mogelijk om de uitslag van de trekking te bekijken. Dit is natuurlijk altijd spannend, want wie weet heb je wel gewonnen. Wanneer je online je loten koopt kun je gemakkelijk inloggen in je Wallet om vervolgens te zien of je gewonnen hebt. Ook kun je ervoor kiezen de uitslag hier te bekijken. Wanneer je dit doet zal jij je lotnummer moeten invoeren waarna je de uitslag te zien krijgt. Je weet direct of je gewonnen hebt en zo ja welk bedrag. Super handig natuurlijk, want als je gewonnen hebt kun je dit direct vieren.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt natuurlijk gewoon met de volgende trekking mee spelen. Wie weet win je dan wel. Iedere trekking van de Staatsloterij is weer super spannend, je kunt er dus ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Zo speel je automatisch mee met elke trekking. Je kunt dan nooit meer vergeten een Staatslot te kopen. Speel dus snel mee en wie weet win jij die hoge jackpot wel deze maand.

Wordt miljonair met de Droomsalaris trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij trekking 1 oktober 2021 is weer een speciale trekking. Het is namelijk de Droomsalaris trekking. Dit betekent dat jij 30 jaar lang iedere maand € 10.000,- kunt winnen. Win jij deze prijs dan kun je gerust zeggen dat je miljonair bent. Want € 10.000,- per maand is € 120.000,- per jaar, dit krijg je dus 30 jaar lang en dan kom je op een bedrag van 3,6 miljoen euro. Dit is dus een gigantisch bedrag en daarom is dit het moment om nog even snel een Staatslot te kopen. Dit kan tot vanavond 18:00 uur. Vanaf 22:00 uur vanavond kun je de Staatsloterij trekking 1 oktober 2021 uitslag bekijken. Is het 10 uur geweest? Bekijk dan snel de trekking uitslang 1 oktober 2021.