Staatsloterij Oudejaarstrekking 31 december 2021 loten kopen en de uitslag

Koop nu een Staatslot

De Staatsloterij is in Nederland de grootste loterij die er is. Ze hebben echt een gigantische prijzenpot waardoor je kans maakt op grote geld bedragen. Iedere 10de van de maand is er een trekking en zo nu en dan hebben ze speciale trekkingen. Een van de trekkingen is de Staatsloterij Oudejaarstrekking 31 december 2021. Deze trekking is zeker weten weer heel spannend. Want wie weet ben jij wel de gelukkige en win je dus een groot geld bedrag. Om mee te kunnen doen aan deze trekking moet je uiterlijk 31 december 2021 om 18:00 uur je Staatslot gekocht hebben. Dit kun je gewoon gemakkelijk en snel online doen. Goed om te weten is dat de Jackpot van deze trekking op € 30.000.000,- staat. Wie weet win jij de hoge jackpot wel.

 

Koop nu je loten voor de Staatsloterij trekking van 31 december 2021

Wil jij mee doen aan de Oudejaarstrekking van 31 december 2021 en is het nog geen 18:00 uur geweest? Dan is het tijd om je loten te kopen. Je kunt kiezen uit 1/5 loten en hele Staatsloten. Waar je ook voor kiest, het gaat erom dat jij je er goed bij voelt. Wel goed om te weten is dat wanneer de jackpot valt op je 1/5 lot je ook maar 1/5 van de prijs krijgt. Dit geldt voor alle prijzen en alleen wanneer je mee speelt met een 1/5 Staatslot. Heb je nog geen loten? Ga dan snel naar de website van de Staatsloterij en koop je loten voor de trekking van 31 december 2021.

De Staatsloterij Oudejaarstrekking van 31 december 2021 uitslag

Op 1 januari 2022 om 00:00 uur is het mogelijk om de uitslag van de trekking te bekijken. Dit is natuurlijk altijd spannend, want wie weet heb je wel gewonnen. Wanneer je online je loten koopt kun je gemakkelijk inloggen in je Wallet om vervolgens te zien of je gewonnen hebt. Ook kun je ervoor kiezen de uitslag hier te bekijken. Wanneer je dit doet zal jij je lotnummer moeten invoeren waarna je de uitslag te zien krijgt. Je weet direct of je gewonnen hebt en zo ja welk bedrag. Super handig natuurlijk, want als je gewonnen hebt kun je dit direct vieren.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt natuurlijk gewoon met de volgende trekking mee spelen. Wie weet win je dan wel. Iedere trekking van de Staatsloterij is weer super spannend, je kunt er dus ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Zo speel je automatisch mee met elke trekking. Je kunt dan nooit meer vergeten een Staatslot te kopen.