Staatsloterij trekking 10 oktober 2021 loten kopen en de uitslag

Koop nu een Staatslot

De Staatsloterij is in Nederland de grootste loterij die er is. Ze hebben echt een gigantische prijzenpot waardoor je kans maakt op grote geld bedragen. Iedere 10de van de maand is er een trekking en zo nu en dan hebben ze speciale trekkingen. Een van de trekkingen is de Staatsloterij trekking 10 oktober 2021. Deze trekking is zeker weten weer heel spannend. Want wie weet ben jij wel de gelukkige en win je dus een groot geld bedrag. Om mee te kunnen doen aan deze trekking moet je uiterlijk 10 oktober 2021 om 18:00 uur je Staatslot gekocht hebben. Dit kun je gewoon gemakkelijk en snel online doen. Goed om te weten is dat de Jackpot van deze trekking op € 19.500.000,- staat. Wie weet win jij de hoge jackpot wel.

 
Speel nu automatisch mee met de Staatsloterij en krijg 5 trekkingen een 1/5 Staatslot gratis. Zo maak jij dus extra kans op grote geld prijzen. Een goede reden dus om nu een Staatsloterij abonnement te nemen. Iedere 10de van de maand is er een trekking.
Nu 5x 1/5 Staatslot gratis
Kies je ervoor om nu automatisch mee te spelen met de Staatsloterij, dan ontvang je een gratis Staatslot. Dit is natuurlijk geweldig, want zo heb jij de eerste trekking gewoon dubbele kans. Daarnaast maak je automatisch kans op het winnen van € 10.000,-. Dit is naast de normale standaard trekking. Het gaat hier namelijk om een beloning dat jij automatisch mee speelt.
Speel nu automatisch mee
Wil jij kans maken op fantastische geld prijzen? Dan wordt het tijd om mee te spelen met de Staatsloterij. Je kunt bij de Staatsloterij losse loten kopen zodat je slechts één trekking mee speelt. Je hebt hele Staatsloten en een 1/5 Staatslot.
Koop direct een Staatslot

Koop nu je loten voor de Staatsloterij trekking van 10 oktober 2021

Wil jij mee doen aan de trekking van 10 oktober 2021 en is het nog geen 18:00 uur geweest? Dan is het tijd om je loten te kopen. Je kunt kiezen uit 1/5 loten en hele Staatsloten. Waar je ook voor kiest, het gaat erom dat jij je er goed bij voelt. Wel goed om te weten is dat wanneer de jackpot valt op je 1/5 lot je ook maar 1/5 van de prijs krijgt. Dit geldt voor alle prijzen en alleen wanneer je mee speelt met een 1/5 Staatslot. Heb je nog geen loten? Ga dan snel naar de website van de Staatsloterij en koop je loten voor de trekking van 10 oktober 2021.

De Staatsloterij Trekking van 10 oktober 2021 uitslag

Op 10 oktober 2021 om 22:00 uur is het mogelijk om de uitslag van de trekking te bekijken. Dit is natuurlijk altijd spannend, want wie weet heb je wel gewonnen. Wanneer je online je loten koopt kun je gemakkelijk inloggen in je Wallet om vervolgens te zien of je gewonnen hebt. Ook kun je ervoor kiezen de uitslag hier te bekijken. Wanneer je dit doet zal jij je lotnummer moeten invoeren waarna je de uitslag te zien krijgt. Je weet direct of je gewonnen hebt en zo ja welk bedrag. Super handig natuurlijk, want als je gewonnen hebt kun je dit direct vieren.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt natuurlijk gewoon met de volgende trekking mee spelen. Wie weet win je dan wel. Iedere trekking van de Staatsloterij is weer super spannend, je kunt er dus ook voor kiezen om automatisch mee te spelen. Zo speel je automatisch mee met elke trekking. Je kunt dan nooit meer vergeten een Staatslot te kopen.