Stoppen met roken wordt makkelijker met Stichting stop bewust

Aanbiedingen van Stichting stop bewust

Wanneer je graag wilt stoppen met roken maar hierbij hulp nodig hebt, dan is Stichting stop bewust jouw redder. Als je al langer rookt heb je waarschijnlijk al meerdere pogingen gedaan, toch lukt het je elke keer niet. Jij pakt toch weer die sigaret en blijft maar malen van waarom lukt het mij nou niet. Vaak ga je op zoek naar excuses, een logisch gevolg van een verslaving. Waarom het je niet lukt kan verschillende redenen hebben, zo is de kans groot dat je er nog niet klaar voor bent of je hebt op het moment dat je wilt stoppen last van stress. Stoppen terwijl je al enige tijd stress ervaart is haast onmogelijk. Maak het jezelf daarom ook niet lastiger dan nodig is en stop met roken wanneer het jou moment is. Ga dus voor hulp en advies bij het stoppen met roken.

 

Stoppen met roken doe je met Stichting stop bewust

Als je wilt stoppen is het van groot belang dat het voor jou ook de juiste tijd is. Om te kunnen stoppen moet je 100 procent gemotiveerd zijn, ben je dat niet, dan is de kans klein dat het jou lukt om te stoppen. Wil je erachter komen of het jou moment is om te stoppen? Bij Stichting stop bewust hebben ze een stoppen met roken test, meer informatie over de test vind je hier. Door deze test uit te voeren weet je of het jou moment is om te stoppen. Wij van Top-aanbiedingen raden je dan ook aan om deze test zeker te doen. Zo weet jij zeker of dit het moment is om te stoppen met roken.

Stichting stop bewust jouw adviseur bij het stoppen met roken

Stoppen met roken kun je uiteraard alleen doen maar ook met professionele hulp. Hoe je het ook wilt doen, bij Stichting stop bewust helpen ze jou maar al te graag. Er zijn namelijk zoveel dingen die tegenwoordig zouden moeten helpen met stoppen, maar wat werk nu wel en wat niet? Bij Stichting stop bewust helpen ze jou door deze moeilijke tijd heen. Je kunt voor verschillende stopmethodes kiezen, je hebt keuze uit de volgende stopmethodes:

  • Persoonlijke coaching
  • Telefonische coaching
  • Groepsbehandeling
  • Lasertherapie

Welke behandeling je ook kies, het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt, alleen dan haal jij je doel....STOPPEN MET ROKEN. Kom op, je kunt het! Als jij echt wilt dan wordt het automatisch al een stuk makkelijker, ga niet proberen te stoppen op het moment dat je moet. De kans van slagen wanneer je moet is namelijk een stuk kleiner en dat wil je natuurlijk niet.