Story het meest spraakmakend magazine met altijd mooie aanbiedingen

Aanbiedingen van Story

Wil jij graag alles weten over de showbizz- en royaltywereld? Dan is het magazine Story echt iets voor jou. Het magazine Story is een magazine dat iedere week weer op jouw deurmat kan vallen wanneer je gaat voor een abonnement. Zo blijf je wekelijks op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Het is dus zeker aan te raden om een abonnement te nemen voor dit magazine en zo ook op de hoogte te blijven. Hoef jij niet wekelijks op de hoogte gehouden te worden? Dan kun je ook gaan voor een los nummer. Wel goed om te weten is dat dit in verhouding een stuk duurder is. Het slimste is dus om te gaan voor een Story abonnement. Geloof ons van Top-aanbiedingen het is echt aan te raden als je houdt van de showbizz- en royaltywereld. Dit spraakmakend magazine is een echte aanrader voor iedereen die van roddels houdt.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Story het dikste entertainment magazine van Nederland

Door te kiezen voor het magazine Story ontvang je wekelijks het dikste entertainment blad van Nederland. Voor de liefhebbers is dit natuurlijk goed nieuws en direct een reden om snel een abonnement af te sluiten. Heel veel mensen hebben al een abonnement voor dit magazine en jaarlijks worden dat er meer. Dit omdat je echt alles te weten komt over de bekende Nederlanders en dat is toch wel heel leuk. Het wordt dan ook gezien al een echt roddelblad, plof dus op de bank en geniet van de meest actuele roddels over BN'ers.

Ontvang gratis de Story specials bij je abonnement

Wanneer jij een abonnement hebt voor het magazine Story, dan ontvang je gratis de Story Specials. Je hebt 3 verschillende specials namelijk Story Royal Special, Story Zomer Special en Story Winter Special. De zomer en winter special komt één keer per jaar uit en de Story Royal Special 2x per jaar. De specials zijn heel gewild en daardoor echte aanraders. Nog een reden dus om nu een abonnement te nemen op dit leukste magazine van Nederland. Het magazine is super voor zowel mannen als vrouwen, je kunt dus beide genieten van dit abonnement.

Geef een Story cadeau abonnement en laat iemand genieten

Ken jij iemand die zich helemaal bezig houd met showbizz en/of royalty? Dan is het leuk om een Story cadeau abonnement aan die persoon te geven. Het voordeel van dit abonnement is dat het automatisch stopt. Je zit dus echt nergens aan vast. Er zijn verschillende cadeau abonnementen, jij bepaald zelf welk abonnement je geeft. Vind je een abonnement te duur om te geven? Dan kun je uiteraard ook gaan voor een los magazine. Zo kan de ontvanger alsnog genieten van een geweldig magazine zonder dat het jou teveel geld kost. Waar wacht je dus nog op?

Altijd een mooie aanbieding voor een Story abonnement

Ben jij van plan een Story abonnement te nemen? Dan wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een mooie aanbieding. Want zeg nu zelf als jij geld kunt besparen op een magazine abonnement dan ga je daar direct voor. Gelukkig is er altijd wel een Story aanbieding waar jij blij van wordt. Wel is het goed om te weten dat de aanbiedingen regelmatig wisselen. Zo krijg je de ene keer een prachtige korting terwijl je de andere keer juist een cadeau ontvangt. Hoe dan ook één ding is zeker de aanbiedingen zijn zeer zeker de moeite waard, je mag ze dus echt niet missen.