Gratis Nintendo Switch Lite + Lego Spel bij 1 jaar VattenfallWat een geweldige week aanbieding heeft Vattenfall deze week. Tijdelijk krijg je namelijk een gratis Nintendo Switch Lite + Lego spel t.w.v. € 269,- bij aankoop van een 1-jarig energiecontract van Vattenfall. Reden genoeg om nu snel over te stappen. Iedere week weer hebben ze bij Vattenfall een geweldige weekdeal. Deze keer krijg je een gratis Nintendo Switch Lite grijs + Lego spel t.w.v. € 269,-. Dit is natuurlijk een geweldige aanbieding en direct ook een goede reden om nu snel een contract voor één jaar stroom & gas af te sluiten bij Vattenfall.

Met de Nintendo Switch gamen waar en wanneer jij wilt

Het leuke van de Nintendo Switch Lite is dat je deze overal mee naar toe kun nemen. Je kunt dus echt gamen waar je maar wilt. Dit is natuurlijk geweldig, want zo hoe jij nooit meer je favoriete game te missen. De Nintendo Switch Lite is compact en daarnaast licht in gewicht, dit maakt hem perfect om mee te nemen. Het grote verschil ten opzichte van de normale Nintendo Switch is dat de besturing van de Nintendo Switch Lite in het apparaat is geïntegreerd. Dit is natuurlijk perfect, plof op de bank en ga lekker gamen of wat dacht je ervan om hem te gebruiken in de trein? Het kan allemaal. Reden genoeg om nu snel te profiteren van deze aanbieding van Vattenfall.

Vattenfall Weekdeal met VastePrijsEnergie tot 1 jaar

Je doet er goed aan om wanneer het kan over te stappen van energieleverancier. Zo doe je er nu goed aan om te kiezen voor Vattenfall, dit omdat zij nu een geweldige aanbieding hebben die jij gewoon weg niet mag missen. Wanneer je nu namelijk kiest voor 1 jaar stroom & gas van Vattenfall dan krijg je er een gratis Nintendo Switch Lite bij. Echter is dit slechts een weekdeal en dat houdt dus in dat je hiervan kunt profiteren tot 8 september 2020. Wacht daarom ook zeker niet langer en bekijk deze geweldige deal nu snel want voor je het weet ben je te laat en mis je deze geweldige aanbieding.