Wil jij je ook niet ieder jaar meer druk maken om elke energie leverancier het goedkoopste is? Dan is Kostenservice een echte aanrader voor jou! Jij zal namelijk elk jaar minder betalen voor je energie en dat zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Het mooiste is nog dat deze dienst helemaal gratis is, een goede reden dus om hier gebruik van te maken. Je betaalt dan namelijk nooit meer teveel voor je energie en dat is natuurlijk wat iedereen wilt. Wil jij dus ook ieder jaar minder betalen voor je energie? Ga dan snel naar de website van Kostenservice en meld je aan.

Doe nu mee en meld je gratis aan bij Kostenservice

Ken je dat, je energiecontract loopt bijna af en dus wil je overstappen naar een nieuwe leverancier. Heel leuk natuurlijk echter kost dit een hoop tijd. Je moet namelijk de prijzen vergelijken van alle aanbieders en daarbij dus ook de kleine lettertjes mee nemen. Dit is natuurlijk tijd rovend en dat terwijl je die tijd liever besteed aan andere leuke dingen. Gelukkig dan dit nu wanneer je kiest voor Kostenservice. Jij hoeft je namelijk alleen maar aan te melden, dit kost je slechts 3 minuten. Daarna ontvang je de bespaarbelofte van Kostenservice. Hierin staat wat zij elk jaar minimaal laten besparen. Vervolgens kun je ontspannen en regelt Kostenservice ieder jaar weer de rest. Loopt jouw contract namelijk af, dan melden zij je zelf weer aan bij de goedkoopste energieleverancier van dat moment.

Hoe kan deze dienst gratis zijn?

Deze vraag heb jij je waarschijnlijk al gesteld. Een gratis dienst die jou helpt met besparen, dan is natuurlijk niet mogelijk of toch wel? Jazeker het is mogelijk en dat kan omdat ze bij Kostenservice het volgende doen. Zij vragen aan alle energieleveranciers een vergoeding, dit is bij alle leveranciers het zelfde. Wanneer ze jou vervolgens ergens aanmelden krijgen zij die vergoeding, jij blij en zij blij. Jij bespaart namelijk geld en Kostenservice heeft omzet gemaakt. Doordat ze bij elke aanbieder dezelfde kosten rekenen maakt het voor Kostenservice niet uit waar jij klant wordt. Zo krijg jij echt altijd de beste prijs.