Nu een gratis Samsung Tablet bij een Vattenfall energie contract

Maak je nu de overstap naar Vattenfall en ga je voor een energiecontract van één jaar? Dan krijg je er een gratis Samsung Tab A7 10.4 32GB bij. Dit is natuurlijk een geweldig cadeau waar echt iedereen blij van wordt. Reden genoeg om nu snel over te stappen naar Vattenfall. In Nederland is inmiddels iedereen wel bekend met het energie bedrijf Vattenfall. Zij bieden namelijk zeer scherpe tarieven voor Stroom & Gas. Daarnaast kun je er ook nog eens profiteren van een mooie aanbieding. Er zijn altijd meerdere energie aanbiedingen te vinden bij Vattenfall. Eén van deze aanbiedingen is dat je een gratis Samsung Tab A7 10.4 32GB krijgt bij je energiecontract. Dit is dan ook het moment om over te stappen.

Energie cadeau XL van Vattenfall

De kans is groot dat je er wel eens van gehoord hebt, de Energie cadeau XL. Dit is een zeer bekende aanbieding van Vattenfall. Zoals de naam eigenlijk al zegt ontvang je een geweldig cadeau wanneer je bij hen een energiecontract afsluit. Eén van deze cadeaus is dus de Samsung Tab A7. Deze geweldige Samsung Tablet is een echte topper waar jij eigenlijk van alles mee kunt doen. Zo kun je erop internetten, spelletjes spelen en het nieuws lezen. Uiteraard kun je nog veel meer met deze tablet. Reden genoeg dus om vandaag nog van deze Stroom & Gas aanbieding te profiteren. Want zo heb je niet alleen een geweldig cadeau, maar ook zeer scherpe prijzen. 

Goed om te weten is dat Vattenfall in Nederland één van de grootste energieleveranciers is. Heel veel mensen zijn hier dan ook klant. Doordat ze zo groot zijn kunnen ze jou de mooiste cadeaus geven een ook nog eens scherpe tarieven bieden.