Nu minimaal € 125,- cashback bij 1 jaar OxxioNeem nu een energiecontract bij Oxxio en krijg bij een contract van 1 jaar minimaal € 125,- cashback. Deze geweldige aanbieding voor Stroom & Gas mag je gewoon weg niet laten liggen. Wacht dus niet langer en stap vandaag nog over naar Oxxio. Iedereen kent Oxxio wel, zij zijn één van de grotere energieleveranciers maar bieden daarnaast ook alles-in-1 pakketten aan. Combineer je deze twee, dan krijg je ook nog eens een super mooie combikorting.

Je beste deal voor groene stroom en gas

Iedereen heeft thuis stroom en/of gas nodig om zo je huis te verwarmen, de lampen aan te doen en je mobiel op te laten. Dit is dus een vaste lasten waar je niet zonder kunt. Gelukkig hoef je hier echt niet teveel voor te betalen wanneer je gaat voor een aanbieding van Oxxio. Op dit moment hebben ze één hele gave aanbieding wanneer je kiest voor een 1 jarig energie contract. Tijdelijk krijg je namelijk minimaal € 125,- cashback bij Oxxio. Deze aanbieding is zeker de moeite waard om te overwegen. Want naast de cashback actie krijg je ook een zeer scherp tarief aangeboden van Oxxio.

100% groene stroom bij Oxxio

Tegenwoordig letten we er met ze alleen steeds meer op dat iets duurzaam is. Wat betreft het groene stroom van Oxxio kunnen we zeggen dat dit zeker duurzaam is, het is namelijk 100% groene stroom. De groene stroom van Oxxio wordt opgewekt door windenergie. Hoe meer het waait, hoe meer stroom er wordt opgewekt door Oxxio. Dit is dus super mooie aanbieding om van te profiteren. Stroom & Gas van Oxxio is zeker goed om te overwegen wanneer je moet overstappen van energieleverancier. Door simpel weg je postcode en huisnummer in te vullen kun jij je aanbod bekijken die je krijgt van Oxxio. Wacht niet langer en bekijk nu jouw aanbod op de website van Oxxio.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!