UnitedConsumers nu tot wel € 400,- energiekortingWat een geweldige aanbieding hebben ze nu bij UnitedConsumers, je krijgt namelijk tijdelijk tot wel € 400,- korting op je energierekening. Dit komt omdat je bij UnitedConsumers 10% korting krijg en daarnaast nu tijdelijk een welkomstbonus. Aanbiedingen, daar zijn wij van Topaanbiedingen gek op en al helemaal als het om een korting gaat op je vaste lasten. Deze aanbieding van UnitedConsumers vinden wij dan ook echt geweldig want zeg nu eerlijk tot wel € 400,- korting op je stroom & gas is toch super interessant?

Goedkope energie met 10% korting

Als jij energie af neemt bij UnitedConsumers dan krijg je altijd 10% korting op het gemiddelde tarief. Dit werk als volgt, iedere maand berekenen ze het gemiddelde tarief van de 10 grootste energieleveranciers, vervolgens krijg jij 10% korting op het gemiddelde tarief. Zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaald voor je energie. Deze 10% korting krijg je dus altijd, dit is overigens ook voor de andere producten van UnitedConsumers het geval. Wil jij dus korting op al je vaste lasten, dan doe je er goed aan om ook de andere diensten van UnitedConsumers af te nemen. Zo weet je met alles dat je nooit teveel betaald, wel zo fijn toch?

United Consumers voor iedereen die goedkope energie wil

Ben jij eruit en wil je ook goedkope energie? Dan wordt het tijd om over te stappen naar United Consumers, zo weet jij zeker dat je nooit meer teveel betaald voor Stroom & Gas. Je kunt bij United Consumers kiezen voor 1 jaar energie of 3 jaar energie, de keuze is geheel aan jou. Uiteraard is de welkomstbonus bij een 3-jarig abonnement een stuk hoger. Het nadeel ervan is dat je een vast energietarief hebt, zakken de prijzen dus dan profiteer je hier niet van. Anderzijds wanneer de prijzen stijgen merk jij hier ook niks van. Waar je goed aan doet weet je altijd pas achteraf. Wacht in ieder geval niet langer en stap vandaag nog over naar energie van UnitedConsumers.