Vattenfall doe nu de zonnepanelen check voor jouw dakDenk jij er ook over na om zonnepanelen op je dak te plaatsen? Doe dan nu de zonnepanelen check van Vattenfall en zie of jouw dak geschikt is en krijg een advies voor het aantal panelen voor jou energieverbruik. Zo weet je direct wat het kost en wat het oplevert en dat in slechts +/- 12 seconden. Tegenwoordig zijn we met ze allen steeds duurzamer bezig en dus leggen we massaal zonnepanelen op het dak. Dit is natuurlijk geweldig en goed voor het milieu, wanneer je nog geen zonnepanelen hebt is de kans groot dat je deze wel graag wilt hebben. Met deze zonnepanelen check van Vattenfall zie je direct of jouw dak geschikt is, hoeveel je kunt besparen, hoeveel je moet investeren en in hoeveel jaar je de zonnepanelen hebt terugverdiend. Wacht daarom niet langer en doe nu snel de gratis zonnepanelen check en vraag direct een offerte op.

Keuze uit 3 verschillende zonnepanelen bij Vattenfall

Natuurlijk kun je alle zonnepanelen los kopen echter is het veel interessanter om een zonnepanelen set te kopen. Bij Vattenfall hebben ze 3 verschillende zonnepanelen sets namelijk de High Power, Excellent Power en de Premium Power. Het verschil tussen deze panelen zit hem vooral in de jaarlijkse opbrengst. Daarnaast is de garantie voor de High Power en de Excellent Power 12 jaar terwijl je 25 jaar garantie krijgt op de Premium Power zonnepanelen. Alle zonnepanelen van Vattenfall hebben een levensduur van 25 jaar, het is dan wel heel fijn als je hier 25 jaar garantie op krijgt. Het is dus zeker slim om te overwegen om de Premium Power zonnepanelen te nemen. Let er wel op dat deze duurder zijn dan de andere soorten en je er ook langer over doet voor jij je investering terug hebt.

Krijg € 100,- korting op de aanschaf van de zonnepanelen

Wanneer jij al een energie contract hebt van Vattenfall en dus al stroom & gas af neemt, dan krijg je € 100,- korting op je zonnepanelen. Zo kun je nog voordeliger je zonnepanelen aanschaffen. De panelen van Vattenfall zijn van zeer hoge kwaliteit en dus zeker goed om te overwegen. Ben je nog geen klant bij Vattenfall dan doe je er goed aan om eerst over te stappen van Energieleverancier. Uiteraard ben je niet verplicht om al klant te zijn bij Vattenfall. Je kunt prima je energiecontract elders hebben terwijl je wel de zonnepanelen van Vattenfall neemt. Het grote verschil is dat je dan niet de € 100,- korting krijgt op je zonnepanelen. Hoe dan ook, wacht niet langer en doe nu eerst de Vattenfall zonnepanelen check.